Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v1.x Distro
Author Message
Susann
Moderator


Joined: Dec 19, 2004
Posts: 3191
Location: Germany:Moderator German NukeSentinel Support

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 8:55 am Reply with quote

Whenever I change the permissions in the forums configuration and there Select a forum - > Forum Permissions Control mode -> after I click submit I get a page full with hieroglyph e.g.:

ö,)c,«x”œ*ÕI¥(tm)æT׫.›*ÈÇ0€ ;

The same problem is also with the User Admin permissions after I select a user. Any ideas why this happens and how to fix this ?
 
View user's profile Send private message
cacat
Hangin' Around


Joined: Nov 23, 2005
Posts: 43

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 11:34 am Reply with quote

took me a few hours to solve it.

cacat wrote:
another problem:
forum permisssions - results in a weird page, lots of weird characters.
a page full of this:

Quote:
<X$f.°~Ùxû²šeû;–ù˜ˆäŒäeDþIRiQ,§°¼(:¶=ñ®´ª|#ñ±À3…H^ á)c³öäš2Ž¬2ç#sÐÂL&¬¡ 17xæÄf}\Q;


solved, comment or delete - global $do_gzip_compress;

file : page_footer_admin.php, forums/admin directory
 
View user's profile Send private message
Susann
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 3:06 pm Reply with quote

Permissions have been updated Thanks cacat. I know there was a post about strange characters, but couldn´t find it. Smile
 
cacat
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 3:37 pm Reply with quote

you are welcome, maybe an admin should add this to an faq or sticky....
 
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6792
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 1:08 am Reply with quote

I have just had a PM from someone here who is having the same problem.
I'll post back if that edit fixes his issue.
 
View user's profile Send private message Send e-mail
cacat
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 1:54 am Reply with quote

i hope it does.
lemme know.
 
Doulos
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Jun 06, 2005
Posts: 626

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 2:02 am Reply with quote

I had the same problem, and the fix suggested by cacat did the trick. But, is this going to cause a different problem down the road?
 
View user's profile Send private message
Guardian2003
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 5:09 am Reply with quote

I can confirm this fixed the issue.
I'm not sure WHY some are having this issue and others not - possibly related to the setting of gzip enabled in the forum config?
 
Doulos
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 5:26 am Reply with quote

gzip compression if OFF for me.
 
cacat
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 10:19 am Reply with quote

i'm glad it worked.
my first host- ipowerweb - had this problem. I used 7.5 first, they i upgraded to 7.9, both distros had to be fixed.
Then i switched to bluehost, same problem with raven's 7.6.
cant tell you why, but so far so good with that fix.
 
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 11:50 am Reply with quote

I knew I had seen this before Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v1.x Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©