Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
Spectral
New Member
New Member


Joined: Nov 15, 2005
Posts: 15

PostPosted: Wed Nov 30, 2005 2:25 pm Reply with quote

After installing and editing the needed files when we go to submit news it looks as if its submitted because it doesnt display any errors but it isnt writing to the database. any ideas on how to fix this? Only the news that was submitted before the nuke sentinel install is in the database. we have the latest free version of phpnuke and latest version of nuke sent.
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Wed Nov 30, 2005 2:44 pm Reply with quote

Set $display_errors=true; in config.php and see if there are any errors that are displayed. Are you using any forbidden tags in your posting or not?
 
View user's profile Send private message
Spectral
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:15 pm Reply with quote

hrmm it seems the quick reply didnt work for me, anyways display errors is set to true and i dont get any errors, it just goes back to the main admin page after i submit the news but it doesnt get saved to the database.
 
Spectral
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 11:02 pm Reply with quote

any ideas how to fix this? and i have only been using regular text, no tags or html.
 
Susann
Moderator


Joined: Dec 19, 2004
Posts: 3191
Location: Germany:Moderator German NukeSentinel Support

PostPosted: Fri Dec 02, 2005 5:58 am Reply with quote

We got a similar question at the German NukeSentinel Support Site. But normally NukeSentinel isn´t the reason for this problem. Have you tried in the database repair table ?
 
View user's profile Send private message
Spectral
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 12:21 pm Reply with quote

no not yet i can try it but i dont see why that would be causing a problem. You mean do the database repair thing in the nuke sent panel right? I thought it was an error when editing the files but after re looking at them i dont see anything that deal with news. Also i tried posting a poll last night an when i click the submit button it goes to a blank white page no errors.

UPDATE: well i checked the database and it said it was all OK, so i dont know, i have a feeling its something with the editing the files myself, but i did exactly as the edit core files said. Maybe its a mix between the 3.1 patch and the nuke sent edits not likeing each other? But in the core edit files i didnt see anything relating to news.
 
Raven
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 2:32 pm Reply with quote

Go back over your edits very carefully. Nothing in NukeSentinel will cause this.
 
Spectral
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 2:35 pm Reply with quote

well in my edits with the 3.1 patch there are parts that do the same functions as in the core.edit files but they are programmed differently so i just copy/paste the core edits.
 
Spectral
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 7:09 pm Reply with quote

well i replaced all the core edit files back with the 3.1 patches and i still cannot post news. any ideas?
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Fri Dec 02, 2005 9:45 pm Reply with quote

Use phpMyAdmin and post the structure of your stories table. What version of phpNuke are you using?

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Spectral
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 10:53 pm Reply with quote

7.8 with the 3.1 patch with nuke sentinel 2.4.2

sid int(11) No auto_increment Change Drop Primary Index Unique Fulltext
catid int(11) No 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
aid varchar(25) No Change Drop Primary Index Unique Fulltext
title varchar(80) Yes NULL Change Drop Primary Index Unique Fulltext
time datetime Yes NULL Change Drop Primary Index Unique Fulltext
hometext text Yes NULL Change Drop Primary Index Unique Fulltext
bodytext text No Change Drop Primary Index Unique Fulltext
comments int(11) Yes 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
counter mediumint(Cool UNSIGNED Yes NULL Change Drop Primary Index Unique Fulltext
topic int(3) No 1 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
informant varchar(25) No Change Drop Primary Index Unique Fulltext
notes text No Change Drop Primary Index Unique Fulltext
ihome int(1) No 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
alanguage varchar(30) No Change Drop Primary Index Unique Fulltext
acomm int(1) No 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
haspoll int(1) No 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
pollID int(10) No 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
score int(10) No 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
ratings int(10) No 0 Change Drop Primary Index Unique Fulltext
associated text No Change Drop Primary Index Unique Fulltext
 
evaders99
PostPosted: Sat Dec 03, 2005 5:14 pm Reply with quote

You are missing the field 'rating_ip' after 'ratings'
Code:


  rating_ip varchar(15) default '0',
 
Spectral
PostPosted: Sat Dec 03, 2005 5:38 pm Reply with quote

hmmmm i wonder how that got changed, but THANK YOU SOOOOOOOOOOO MUCH, it works now, maybe the 3.1 patch is missing something? I dont remember changing any sql syntax anywhere, but thank you.

Also another things about my 'IP Ban' Section the 4 ip box ranges are filled in with my ip and the last one has a *, and underneath the 'Ban IP' button under the reason box it says
Code:
_BANCLASSC
Any idea what that means? I remember it wanted me somwhere to replace the ipban.php page with the nukesent but i didnt want to because it would overwrite my current ipbans i had in place. But this looks like a variable syntax error somewhere.

EDIT: Well i commented out the ipban.php page in mainfile.php like it said to in the core_edit_files. It doesnt show my ip in the boxes now but it still says _BANCLASSC at the bottom of the button, not sure what it means.
 
evaders99
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 4:32 pm Reply with quote

If you upgraded to a newer phpNuke, you probably had a problem when running the upgrade script. That would explain the missing field

_BANCLASSC should be defined in your admin/language/lang-*.php file
If not, add this line
Code:


define("_BANCLASSC","Character * is accepted as the last number, but this will ban a complete Class C network. Use it carefuly and only in extreme cases.");
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©