Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes
Author Message
Vchat20
Hangin' Around


Joined: Nov 27, 2004
Posts: 31

PostPosted: Wed Oct 19, 2005 2:24 am Reply with quote

ok. heres the gist. both of my sites use themes from lorkan themes. ive already posted a message on their boards saying the themes dont support banners. when my sites were using the newer versions of nuke with the ads() bit, all i had to do was put in 'echo ads(0);' and it worked. but now that im back on 7.6, i have to use $showbanners and im stuck with banners not working. ive checked the source and the ad code is showing where its supposed to. it just doesnt show on the site anywhere. any ideas?

heres my 2 sites: Only registered users can see links on this board! Get registered or login! (banners should show on the very top of the page above the logo) Only registered users can see links on this board! Get registered or login! (banners should show on the right of the page inside the blue gradient header)
 
View user's profile Send private message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Wed Oct 19, 2005 4:10 am Reply with quote

Well naturaly i cant view all but my theme uses showbanner also and never fails.
but first you should fix the following.....
looking at your source shows style type="text/css even before your html tag.
that should be in your style sheet.
But at Only registered users can see links on this board! Get registered or login! should the banner show in the header ?
I dont see enough space for it...
 
View user's profile Send private message
Vchat20
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 12:33 pm Reply with quote

on simmersquarterly.com, it goes above the page and will displace the page when it actually shows. i had the banners working on both sites before when they were updated enough to use the ads(0) system. but i have since downgraded to 7.6 for security concerns so i have to use $showbanners and now they dont show.
 
hitwalker
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 1:53 pm Reply with quote

well its hard to tell how or why ,but im not gonna speculate on that..
Even in your source i dont see any banners.
So the problem is in the code.
That would be a nice search.. Sad
 
Vchat20
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 2:17 pm Reply with quote

nvm. just grabbed some code out of an older theme:
Code:
if ($banners) {

   include("banners.php");
}

and put that in place of $showbanners. both sites work fine.
 
hitwalker
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 2:20 pm Reply with quote

Huh...
The include banners.php was gone ?
Well then it wasnt that strange huh... Sad

Well with a given direction you found it....
Nice.. Smile
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©