Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™
Author Message
Kilim
Hangin' Around


Joined: Nov 02, 2004
Posts: 26

PostPosted: Wed Oct 12, 2005 3:19 pm Reply with quote

I have been using Sentinel for soemtime and I belive the current version I have is v2.1.2 Sentinel for my Nuke 7.5 site.
Everything has been running smooth and I have not made any changes in months.

But today when I tried to login my site as Admin I got stuck in the Admin Login pop-up for Sentinel.
It would ask for my Username & Password and no matter how many times I type the right UN & PW it would just reset itself showing an empty UN & PW pop-up for Admin Login of Sentinel.

I have already checked my MYSQL Database and the UN & PW has not been changed.

So I am stumped on why Sentinel all of a sudden is not letting me login to my Admin Area Sad

Please help.
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Wed Oct 12, 2005 5:32 pm Reply with quote

First of all you need to upgrade to v2.4.2 just ASAP Wink

Are you using HTTP Auth or are you using CGI Auth via .htaccess and .staccess? This would not just stop working on its own - something has changed or you have forgotten an id/pass. I'm not accusing, just making a statement of fact.
 
View user's profile Send private message
Kilim
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 9:42 pm Reply with quote

I have not done ANYTHING to my website for quite sometime.
At least for the past 2-3 months.
Just weird that the Admin Login would act out like that.

I guess I will do the upgrade and then see if issues still persists afterwards.
 
Raven
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 11:32 pm Reply with quote

When I said that something had changed it didn't mean that you had to have done it. Maybe your host reconfigured something, I don't know. But, things just don't just happen Smile. Also, you didn't reply as to which type of HTTP/CGI Auth you are using.

Edited for a grammar mistake Smile


Last edited by Raven on Thu Oct 13, 2005 2:44 pm; edited 1 time in total 
Kilim
PostPosted: Thu Oct 13, 2005 2:18 pm Reply with quote

Ok I have not done anything since the issue arised.
It must be soemthign my webhost was doing as I bnoticed issues w/ my email latr that day as well.

Everything seems to b workign well now also so it has to be soemthing my webhost was doing.
Thanks again and I am sure to upgrade my stuff when I have the time.

Always gives me the tingles being in a such helpful community Very Happy
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©