Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
ThePiston
Worker
Worker


Joined: Dec 22, 2004
Posts: 135

PostPosted: Wed Sep 21, 2005 1:19 pm Reply with quote

I have messed around with the "edithome" and "edituser" functions a little bit a while back and I thought everything was ok, but today I checked them and now I can't get any of those funtions in the "your account" page to open.... they all just take me to the default "your account" page with the icons for eiditing info, comments, etc... What did I do and how can I fix that??
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Wed Sep 21, 2005 5:44 pm Reply with quote

I would start by replacing your Your_Account/index.php file with the one that came with your version.
 
View user's profile Send private message
ThePiston
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 7:50 pm Reply with quote

Raven wrote:
I would start by replacing your Your_Account/index.php file with the one that came with your version.
Yeah, I would but I've done a lot of security upgrades here and there that I've found on the net and I'm not sure if I'll screw something up... my site is pretty involved now with specil themse and changes to files that I cannot even remember what I 've done. I'm using 7.6, but should I update it to a higher one? I'm using Sentinel 2.1.3. It seems that I have personalized my site so much that I can't upgrade it without really messing it up... is that the case?
 
Raven
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 7:53 pm Reply with quote

Just grab the 7.6patchlvl3.1 from here and try replacing your index.php file and see how it goes. Also, when you get a chance you need to upgrade NukeSentinel to 2.4.2 Smile
 
ThePiston
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 8:03 pm Reply with quote

Ok, I have found out that only my personal membership on my webpage has a faulty account page. I can't access "edituser" or any of the other icon links in "your account". I can with another member's account, but not mine. I checked my account in the DB and I can't find anything weird... I also deleted all cookies and still nothing. Any ideas?
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©