Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Bug Fixes
Author Message
SPJeff69
Regular
Regular


Joined: Oct 25, 2004
Posts: 53

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 11:23 am Reply with quote

If users browse the forum as anonymous users, they can scroll down to the bottom of the forum page to type in their username and password to login.

I noticed that I was not logged in, so I scrolled down to the bottom to enter my name and password, and I got a 404 not found.

This is the URL that is in my address bar in my browser.

Code:
http://domain.com/modules.php?name=Forums&file=login&sid=46311f1cb0dd0c3c9c00e43e8baa9ggd


Anyone know whats going on?
 
View user's profile Send private message
PHrEEkie
Subject Matter Expert


Joined: Feb 23, 2004
Posts: 358

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 1:17 pm Reply with quote

Sounds like a theme error. That link should go to /modules.php?name=Your_Account&op=login
 
View user's profile Send private message
sixonetonoffun
Spouse Contemplates Divorce


Joined: Jan 02, 2003
Posts: 2496

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 1:27 pm Reply with quote

Your theme needs to be updated to use the nuke login.

_________________
[b][size=5]openSUSE 11.4-x86 | Linux 2.6.37.1-1.2desktop i686 | KDE: 4.6.41>=4.7 | XFCE 4.8 | AMD Athlon(tm) XP 3000+ | MSI K7N2 Delta-L | 3GB Black Diamond DDR
| GeForce 6200@433Mhz 512MB | Xorg 1.9.3 | NVIDIA 270.30[/size:2b8 
View user's profile Send private message
SPJeff69
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 2:16 pm Reply with quote

I don't know what to edit....sorry...any suggestions?
 
sixonetonoffun
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 2:38 pm Reply with quote

Probably in modules/Forums/templates/Your_templatename/login_body.tpl
or themes/Your_Theme/Forums/login_body.tpl really just depends on the theme design.
 
SPJeff69
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 10:27 am Reply with quote

There is no forums folder in my theme folder, so I figured that it had to be in the forum/template/login_body.tpl.

However, I have no idea how to fix it from here!

Jeff
Code:
  

<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" target="_top">

<table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center">
  <tr>
   <td align="left" class="nav"><a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center">
  <tr>
   <th height="25" class="thHead" nowrap="nowrap">{L_ENTER_PASSWORD}</th>
  </tr>
  <tr>
   <td class="row1"><table border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" width="100%">
        <tr>
         <td colspan="2" align="center">&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
         <td width="45%" align="right"><span class="gen">{L_USERNAME}:</span></td>
         <td>
           <input type="text" name="username" size="25" maxlength="40" value="{USERNAME}" />
         </td>
        </tr>
        <tr>
         <td align="right"><span class="gen">{L_PASSWORD}:</span></td>
         <td>
           <input type="password" name="password" size="25" maxlength="25" />
         </td>
        </tr>
        <tr align="center">
         <td colspan="2"><span class="gen">{L_AUTO_LOGIN}: <input type="checkbox" name="autologin" /></span></td>
        </tr>
        <tr align="center">
         <td colspan="2">{S_HIDDEN_FIELDS}<input type="submit" name="login" class="mainoption" value="{L_LOGIN}" /></td>
        </tr>
        <tr align="center">
         <td colspan="2"><span class="gensmall"><a href="{U_SEND_PASSWORD}" class="gensmall">{L_SEND_PASSWORD}</a></span></td>
        </tr>
      </table></td>
  </tr>
</table>

</form>
 
PHrEEkie
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 1:22 pm Reply with quote

Right at the top, {S_LOGIN_ACTION} is a language file variable. It will be an URL. Find S_LOGIN_ACTION in the language file and change the URL to point to Nuke's Your Account login function. If there is no forums folder in /themes/{theme_name} then it appears you are using a pre-Nuke 6.5 theme in a 7.5 environment. That's probably only going to lead to other problems even after you fix the login URL. I'd suggest contacting the Author to see if they have a 6.5 and up compatible version of that theme.

PHrEEk
 
chatserv
Member Emeritus


Joined: May 02, 2003
Posts: 1389
Location: Puerto Rico

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 1:36 pm Reply with quote

I would actually remove the login section, if the security image is being used in Nuke even if the url in that form is corrected the user won't be able to login due to it not having the image code.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
SPJeff69
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:16 pm Reply with quote

Sorry to keep posting, but I am relatively new to all of this.
I think what we did for the Theme was use an old SubSilver theme from an older version. It is custom made.

So how do I go about getting a new 7.5 compliant theme? And once I get one do I just change the colors?
 
pinkbeef
Client


Joined: Jul 19, 2005
Posts: 68

PostPosted: Tue Aug 30, 2005 11:20 am Reply with quote

as Chatserve said dump it, do not delete the section just comment it out. You may need it one day.

here is my "index_body" file. scroll down look for the ************
Code:
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" align="center">

  <tr>
   <td align="left" valign="bottom"><span class="gensmall">
   <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
   {LAST_VISIT_DATE}<br />
   <!-- END switch_user_logged_in -->
   {CURRENT_TIME}<br /></span><span class="nav"><a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a></span></td>
   <td align="right" valign="bottom" class="gensmall">
      <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
      <a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br /><a href="{U_SEARCH_SELF}" class="gensmall">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
      <!-- END switch_user_logged_in -->
      <a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}" class="gensmall">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr>
   <th colspan="2" class="thCornerL" height="25" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>
   <th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
   <th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_POSTS}&nbsp;</th>
   <th class="thCornerR" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</th>
  </tr>
  <!-- BEGIN catrow -->
  <tr>
   <td class="catLeft" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{catrow.U_VIEWCAT}" class="cattitle">{catrow.CAT_DESC}</a></span></td>
   <td class="rowpic" colspan="3" align="right">&nbsp;</td>
  </tr>
  <!-- BEGIN forumrow -->
  <tr>
   <td class="row1" align="center" valign="middle" height="50"><img src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" width="46" height="25" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" /></td>
   <td class="row1" width="100%" height="50"><span class="forumlink"> <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
     </span> <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}<br />
     </span><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}</span></td>
   <td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS}</span></td>
   <td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS}</span></td>
   <td class="row2" align="center" valign="middle" height="50" nowrap="nowrap"> <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></td>
  </tr>
  <!-- END forumrow -->
  <!-- END catrow -->
</table>

<table width="100%" cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="2">
  <tr>
   <td align="left"><span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></span></td>
   <td align="right"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr>
   <td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{U_VIEWONLINE}" class="cattitle">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></td>
  </tr>
  <tr>
   <td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="2"><img src="modules/Forums/templates/subSilver/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
   <td class="row1" align="left" width="100%"><span class="gensmall">{TOTAL_POSTS}<br />{TOTAL_USERS}<br />{NEWEST_USER}</span>
   </td>
  </tr>
  <tr>
   <td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE} &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]<br />{RECORD_USERS}<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="1" cellspacing="1" border="0">
<tr>
   <td align="left" valign="top"><span class="gensmall">{L_ONLINE_EXPLAIN}</span></td>
</tr>
</table>
<!-- *********************commented out forums login footer from here *****************************
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
  <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
   <tr>
     <td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td>
   </tr>
   <tr>
     <td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}:
      <input class="post" type="text" name="username" size="10" />
      &nbsp;&nbsp;&nbsp;{L_PASSWORD}:
      <input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />
      &nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;{L_AUTO_LOGIN}
      <input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
      &nbsp;&nbsp;&nbsp;
      <input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />
      </span> </td>
   </tr>
  </table>
</form>
<!-- END switch_user_logged_out -->
************************************** to here *******************************************-->
<br clear="all" />

<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">
  <tr>
   <td width="20" align="center"><img src="modules/Forums/templates/subSilver/images/folder_new.gif" alt="{L_NEW_POSTS}"/></td>
   <td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
   <td>&nbsp;&nbsp;</td>
   <td width="20" align="center"><img src="modules/Forums/templates/subSilver/images/folder.gif" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
   <td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
   <td>&nbsp;&nbsp;</td>
   <td width="20" align="center"><img src="modules/Forums/templates/subSilver/images/folder_lock.gif" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
   <td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
  </tr>
</table>
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Bug Fixes

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©