Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks
Author Message
MakaGT
New Member
New Member


Joined: Jun 22, 2005
Posts: 21

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 2:59 pm Reply with quote

I downloaded the new info block, all works fine apart from these few things and im wondering if you knew how to solve it?. Heres a few pics:

This is when im logged in:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

As you can see _WAITLINK: 1 is weried and so is hidden.

Pic 2, when im not logged in, the code doesnt appear and also password lost is weried.

Only registered users can see links on this board! Get registered or login!


Thanks for your time and help!.
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:50 pm Reply with quote

You have not added all of the language/lang-engish..txt file to your language folder. If the code is not appearing then the chances are you are using notepad or wordpad to enter your modifications and it has screwed up your files. See this FAQ for further information Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
MakaGT
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 2:05 am Reply with quote

Hey, thanks for the help, I added that to the english language files and that sorted it, now onto getting that code showing!.

Thanks again.
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9456
Location: Arizona

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 6:32 pm Reply with quote

Raven,

I have installed User Info as well and am experiencing the same issue with the security code. I am also not getting the guest IP's to show up. I checked each of the files provided in the 2.0.0 distribution and strangly enough, they all had an extra line after the final closing php tag. This was the case on each of the PHP scripts, including those in userinfo. Not sure if it was my WinRaR that put them there? Never happened to me before. Also, I am an avid user of Textpad!

Even after correcting the extra lines within the User Info php scripts AND the new collapsing forum block code, I am still not getting the security code displayed.

One thing I am wondering, though, is that I inactivated the old version that I had running and overwrote what I had there previously. Is there any chance that there is something from the previous version that is conflicting with the newer version? I just can't see how, but maybe?

I'll keep digging...

montego

P.S. The other curious thing is that I am not seeing the "topic locked icon" on the Collapsing Forums block either... there may be a clue there?

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
montego
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 6:49 pm Reply with quote

Raven,
Sorry for the rapid posts... I found this forum topic and I tried what they suggested (changed "op" to "gfx"):
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

Here is the code within the 2.0.0 version:
Code:


$content .=""._SECURITYCODE.": <img src='modules.php?name=Your_Account&amp;op=gfx&amp;random_num=$random_num' border='1' alt='"._SECURITYCODE."' title='"._SECURITYCODE."'>\n";


Here is what I changed it to and it works:
Code:


$content .=""._SECURITYCODE.": <img src='modules.php?name=Your_Account&amp;gfx=gfx&amp;random_num=$random_num' border='1' alt='"._SECURITYCODE."' title='"._SECURITYCODE."'>\n";


Not sure why it works. I have NO knowledge of how the security code stuff works. BTW, I also added a < br > tag after the colon above too to place the code on the next line (for those who like to increase the random number size).

Still don't know why the guest IP's don't show up, but that is not as big an issue for me so I think I'll go ahead and deploy my fixed version.

TIA,
montego
 
Raven
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 8:23 pm Reply with quote

What version of nuke are you using?
 
montego
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 8:45 am Reply with quote

7.5 - 3.0b - I was able to use your previous version, but I am thinking that I had the same issue with the security code last time too. Was too long ago to remember and it was done before I started keeping careful track of my changes.
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 9:34 am Reply with quote

Thanks for reminding me. I forgot that FB changed that code somewhere along the line Mad - I will find out what release he did that and make the adjustment.


Last edited by Raven on Sun Jul 24, 2005 11:38 am; edited 1 time in total 
MakaGT
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 11:32 am Reply with quote

Thanks montego mine is now working also after I made that change Smile.
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 11:55 am Reply with quote

For one reason or another, he changed it in v7.5 Rolling Eyes . I will make the adjustment and release it. Thanks!
 
MakaGT
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 1:11 pm Reply with quote

And thanks raven also for makeing the block and changeing it. I love the block Smile .
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 1:24 pm Reply with quote

I just released the v2.0.2 that incorporates the changes. Please d/l it and test it to see if it works for you.
 
montego
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 7:48 pm Reply with quote

Raven,

Sorry took so long to get back to you. Had a great day out with the family with friends.... I downloaded and installed 2.0.2 on my test system and the security code issue has gone away.

Strange, though, that I am still not getting the Guest IP's to show up / work as before.

Here are my current settings:

Code:


/*********************************************************************************************************/
/* Setup - Use these settings to control how some of the user info block displays to users/admins.       */
/*********************************************************************************************************/
$showGuests              = TRUE; //Allow/notAllow displaying of guest ip's partial or otherwise.
$showGuestsAdmin         = TRUE;  //Allow/notAllow displaying of guest ip's partial or otherwise to Admins.
$showServerDateTime      = TRUE; //Allow/notAllow displaying of Server Date/Time.
$showServerDateTimeAdmin = TRUE; //Allow/notAllow displaying of Server Date/Time to Admins.
$whoisServerString       = "dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=";
$nameMaxLength           = 13; //Max length for username display.  Will truncate with ....
$patchLevelGE29          = TRUE; //Are you using Chatserv's patchlevel Greater Than or Equal To 2.9?


With the old version, I was getting these showing up, and I was able to click them to look up their DNS info. Now, I see that I have x number of visitors, but in reality, I am seeing only x - 1 in the drop down list (I only had 2 and it was showing 1 -- and I was not logged in as a user, just admin). Also, when I select the IP address, it does not pop-up a new window with the DNS info...

Not sure what is up. My pop-up blocker is set to allow pop-ups from my domains, as I need it for my HTML Newsletter preview function, so I know that isn't stopping it...

montego
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 9:19 pm Reply with quote

The IP has never been shown for Anonymous. I suppose I should show it though. Thanks!
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 11:11 pm Reply with quote

To always show the IP in the block:

Find these lines
Code:
   if (getenv('HTTP_X_FORWARDED_FOR')) {

      $onlyip=getenv('HTTP_X_FORWARDED_FOR');
   }
   else $onlyip=getenv('REMOTE_ADDR');
and move them after
Code:
$content .= "<form action=\"account.html\" method=\"post\">";


Then find
Code:
} else {

    $content .= "<img src=\"images/blocks/group-4.gif\" height=\"14\" width=\"17\" alt=\"\" /> "._BWEL.",
and INSERT this line inbetween the two
Code:
    $content .= '<center><b>'._YOURIP.$onlyip.'</b></center><br />';


so that it looks like
Code:
} else {

    $content .= '<center><b>'._YOURIP.$onlyip.'</b></center><br />';
    $content .= "<img src=\"images/blocks/group-4.gif\" height=\"14\" width=\"17\" alt=\"\" /> "._BWEL.",


This will be added in a future release. I have several other changes also but I don't want to hurry another release!
 
MakaGT
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 4:49 am Reply with quote

Thanks raven!.
 
montego
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 5:49 am Reply with quote

Raven,
I am referring to the "Guest IP" functionality. It has always shown in the block. I can point you to one of my sites to see what I mean, as it is using your older version of this block.

Thanks,
montego
 
Raven
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:19 am Reply with quote

I'm confused, as usual ROTFL - I see my guests in a drop down box. When I click on an IP I get a new window with the whois information.

I am perplexed at the missing user count by one. I'll keep looking.
 
Raven
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 6:08 am Reply with quote

I finally tracked down the missin guest count! Find
Code:
sort($gArray,SORT_NUMERIC);

$i--;
for ($j=0;$j<count($gArray);$j++) {
   if ($i < 10) $zi = "0$i";
   else $zi = $i;
   if ($j==0) $gwho_online_now .= "<option selected>"._GUESTIPS_OPTION."</option>\n";
   else $gwho_online_now .= "<option value=\"http://$whoisServerString".$gArray[$j]."\">$zi: ".$gArray[$j]."</option>\n";
   $i++;
}
and modify it to
Code:
sort($gArray,SORT_NUMERIC);


for ($j=0;$j<count($gArray);$j++) {
   if ($i < 10) $zi = "0$i";
   else $zi = $i;
   if ($j==0) $gwho_online_now .= "<option selected>"._GUESTIPS_OPTION."</option>\n";
   $gwho_online_now .= "<option value=\"http://$whoisServerString".$gArray[$j]."\">$zi: ".$gArray[$j]."</option>\n";
   $i++;
}
 
montego
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 8:53 pm Reply with quote

Sorry Raven. Have not been back to my test system to download and test. It'll now have to wait until after my vacation.

Thanks for looking into this!!!!!

Best always,
montego
 
Raven
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 9:02 pm Reply with quote

It's all in the new release so just use the new release.
 
montego
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 11:26 am Reply with quote

Raven,
Finally was able to get to this. Yes, everything works great! Thanks!

Wave
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©