Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™
Author Message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:46 pm Reply with quote

hi bob or raven....

okay it had to happen sometime.....lol
the first bug i get with sentinel...
I uploaded 760 220pl2 as i always do and didnt get the chance to install it cause when i wanted to go to the install file i couldnt even reach my site anymore..
As soon as i go to my url the site redirected inmediately to another dutch site.(unknown to me)

Any refreshing answer solution to this and what happend?
 
View user's profile Send private message
BobMarion
Former Admin in Good Standing


Joined: Oct 30, 2002
Posts: 1037
Location: RedNeck Land (known as Kentucky)

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 3:46 am Reply with quote

Sounds like your DNS is screwed up. BTW, when upgrading from 2.2.0 -> 2.2.0 pl1 -> 2.2.0 pl2 you do not need to run the installer as there are no db chages between the pl's.

_________________
Bob Marion
Codito Ergo Sum
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
hitwalker
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:01 am Reply with quote

hi bob,

yeah thats what i first thought...
i recognised the error ive seen of something long ago.
But i then put the old files back again and all was back to normal.
So what is happening bob ?
 
BobMarion
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:23 pm Reply with quote

Check your sites nukeuel in the nuke_config table. It's the only thing I can think of that you have "Force Nukeurl" turned on and it has the wrong url stored.
 
hitwalker
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:30 am Reply with quote

hi bob,

its not that....i never used that setting..
its set to off from the very beginning..
so this is becoming a mistery?
 
BobMarion
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 10:23 pm Reply with quote

Yes, it is very mysterious and I can't reproduce it at all. I've installed pl2 on over a hundred sites and none of them have had this problem. I will however take a look at the code and see if I can find anything that might remotely look like it would cause it.
 
hitwalker
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 1:23 am Reply with quote

well i have a very clean 7.6 and no messy stuff,si i dont have any conflicts somewhere...
cant i do any manualy changes ?..or is that to much?
its a way to see where it goes wrong...
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©