Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™
Author Message
Skipper
New Member
New Member


Joined: Jan 17, 2005
Posts: 4

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 10:18 am Reply with quote

Hey Guys,

I have searched on your forums but I have found no one else with the problem. Sentinel seemed to install fine and I'm not getting any errors but when I click on Sentinel Configuration and select one of the configurable options there is no button to save the configuration and the default page button is blank also. Any ideas???

Thanks very much in advance!

Skip
 
View user's profile Send private message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 3:16 pm Reply with quote

im not saying this is the solution but ive seen something simular at a members site of mine.
try changing theme and then look if its there,then change back....sounds weird huh.......dont ask.. Confused
 
View user's profile Send private message
Skipper
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 5:36 pm Reply with quote

Thanks for the reply. I have done that. I actually switched between many themes with no success.

Thanks again.
 
hitwalker
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 5:41 pm Reply with quote

well it was a try....
you dont have any browser problems?

cause this is your button....

Code:


echo "<input type='hidden' name='op' value='ABMainSave'>\n";
echo "<tr><td align='center' colspan='2'><input type=submit value='"._AB_SAVECHANGES."'></td></tr>\n";
echo "</form></table>\n";


and thats in admin/modules/sentinel/sentinel.php
do you have more admins ?..so to see if they have the same problem?
 
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 6:09 pm Reply with quote

Also, try ftp'ing the admin folder again.
 
View user's profile Send private message
Skipper
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:19 pm Reply with quote

I have no browser problems that I know of. I tried with both IE and Firefox 1.0. I will try the ftp again.

I appreciate the help!
 
Skipper
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 9:22 pm Reply with quote

I got it working. I ftp'd everything again and it's working fine now.

Thanks!
Skipper
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©