Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ Bug Reports
Author Message
skeen
Hangin' Around


Joined: Jul 17, 2003
Posts: 29

PostPosted: Tue Dec 28, 2004 10:02 pm Reply with quote

I have noticed an error in my forums after upgrading to 2.13.
I use 7.11nsn and now when you click on posts since last visit, then try to click on a post you get an illegal content error.
It appears that it is not send the full string to view the posting.

I know it sounds crazy but it was working fine and I have not altered the forums in anyway, I have just reinstated a backup to make sure but still no joy.

/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=348&highlight=

bit missing of the end, any ideas ????
 
View user's profile Send private message
BobMarion
Former Admin in Good Standing


Joined: Oct 30, 2002
Posts: 1037
Location: RedNeck Land (known as Kentucky)

PostPosted: Tue Dec 28, 2004 10:06 pm Reply with quote

Theat is in hte Santy Worm protection. Open includes/sentinel.php and find:
Code:
$bad_uri_content="rush,highlight,perl,chr(,pillar,visualcoder,sess_";


Now change it to:
Code:
$bad_uri_content="rush,perl,chr(,pillar,visualcoder,sess_";

_________________
Bob Marion
Codito Ergo Sum
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sixonetonoffun
Spouse Contemplates Divorce


Joined: Jan 02, 2003
Posts: 2496

PostPosted: Tue Dec 28, 2004 10:15 pm Reply with quote

Strange it doesn't happen when using the search function where highlight is used too.

_________________
[b][size=5]openSUSE 11.4-x86 | Linux 2.6.37.1-1.2desktop i686 | KDE: 4.6.41>=4.7 | XFCE 4.8 | AMD Athlon(tm) XP 3000+ | MSI K7N2 Delta-L | 3GB Black Diamond DDR
| GeForce 6200@433Mhz 512MB | Xorg 1.9.3 | NVIDIA 270.30[/size:2b8 
View user's profile Send private message
skeen
PostPosted: Tue Dec 28, 2004 10:22 pm Reply with quote

Thanks Bob for the quick reply, that did fix the problem.
You are a legend Smile
worship
 
skeen
PostPosted: Tue Dec 28, 2004 11:46 pm Reply with quote

Bob I have another module that wont work after the upgrade, this is the end of the string...

/modules.php?name=MyModule&id=20

any idea on this one ??

If that doesnt help you I can send you the file
 
raul2010
New Member
New Member


Joined: Aug 06, 2004
Posts: 5

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 5:55 am Reply with quote

BobMarion wrote:
Theat is in hte Santy Worm protection. Open includes/sentinel.php and find:
Code:
$bad_uri_content="rush,highlight,perl,chr(,pillar,visualcoder,sess_";


Now change it to:
Code:
$bad_uri_content="rush,perl,chr(,pillar,visualcoder,sess_";

but if i'm not wrong, this code would also ban something like this:
Code:
/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=348&highlight=perl

which could be perfectly legitimate

is there no other way?
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ Bug Reports

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©