Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™
Author Message
RTS-Bone
New Member
New Member


Joined: Jun 20, 2004
Posts: 9

PostPosted: Sat Dec 25, 2004 11:48 am Reply with quote

Hi...

1st of all Merry Christmas 2 everyone and 2nd of all let`s get ot buissness :

I have PHP-Nuke 7.5 and I installed NSN Sentinel 2.1.2 without problems...

The only problem i have is that I want a CGI Auth... or whatever you call it..

I have configred the files : .htacces and .stacces ... I encrypted the password, i`ve done everything i should have... The problem is when I upload them to my nuke root folder, it asks me for the password and the username, okay but it keeps asking me until I get an error like : the password ain`t right or i dunno what...

I can`t even configure sentinel to use CGI Auth because I need to upload .htaccess and .staccess in order to configure Sentinel to use that... and when I upload them i can`t click Save Changes coz it asks me for the password and username and it says the same thing...

I tried to disable CGI from phpmyadmin and i got in the sentinel panel, but when i click any link in there it asks me for the password again and it says it ain`t good and stuff...

I`m postive the password sis good and that both files are well configured... Everything is working fine when I delete .htaccess and .staccess but ... I`d really need CGI Auth...

If you got any ideas please help me....

Thanks Wink
 
View user's profile Send private message
Mesum
Useless


Joined: Aug 23, 2002
Posts: 213
Location: Chicago

PostPosted: Sat Dec 25, 2004 1:07 pm Reply with quote

Did you try deleting those htaccess and stacess file? would it work then?

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
RTS-Bone
PostPosted: Sat Dec 25, 2004 2:08 pm Reply with quote

Like i said, yes ! It works But I can`t have a CGI Auth without them, I really need a CGI Auth if possible...
 
BobMarion
Former Admin in Good Standing


Joined: Oct 30, 2002
Posts: 1037
Location: RedNeck Land (known as Kentucky)

PostPosted: Sun Dec 26, 2004 12:07 am Reply with quote

Did you CHMOD .htaccess and .staccess to 666? Did you double check the paths to both are set correctly? Some servers allow relative paths (.htaccess and .staccess) while others require full paths (/home/path/to/your/.htaccess and .staccess)?

_________________
Bob Marion
Codito Ergo Sum
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
RTS-Bone
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 10:16 am Reply with quote

Yup, I chmoded those files but like I said.. I need those files uploaded in order to setup the paths etc. and after I upload those files I cannot access the admin panel... so.... what do I do ?


BTW, thanks alot for replying... and trying to help me out !
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©