Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
blith
Client


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 977

PostPosted: Fri Dec 17, 2004 8:17 am Reply with quote

I did the upgrades in order from 2.07 all the way up fro chatserv's site. Everything is working great except the login box at the bottom takes members to this link:
Code:
http://www.mysite.com/modules/Forums/modules.php?name=Forums&file=index

which doesn't work.

The forums link is actually this:
Code:
http://www.mysite.com/modules.php?name=Forums


How can I fix this so the log-in at the bottom of the forums work? Thank you.
Also, why at the bottom of the forums is there no security check? And why wouldn't people use this to bypass the security check?
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
chatserv
Member Emeritus


Joined: May 02, 2003
Posts: 1389
Location: Puerto Rico

PostPosted: Fri Dec 17, 2004 12:35 pm Reply with quote

email me your theme's index_body.tpl file chatserv at nukeresources dot com
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
blith
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 11:33 am Reply with quote

chatserv wrote:
email me your theme's index_body.tpl file chatserv at nukeresources dot com

chatserv, I emailed it to you. Thanks for having a look.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©