Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™
Author Message
dlabs
New Member
New Member


Joined: Dec 01, 2004
Posts: 4

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 10:50 am Reply with quote

Hi all!

Well, i just install Sentinel 2.1 on phpnuke 6.8, everything goes well, finish the installation etc, but when i open my site the security code was gone, appear text instead the security code numbers (img), i mean i can´t see the security code just the same text as "security code" and now i cant login as administrator Sad , i must to say it was the first time i used Sentinel and of course was my fisrt installation, somebody can help me? what was wrong or how can i fix it?? thanks in advance...
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 11:16 am Reply with quote

Make sure that any file you edited (mainfile.php, javascript.php) does not have a blank line after the closing ?> tag. That's usually the cause of a broken image.
 
View user's profile Send private message
dlabs
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 11:59 am Reply with quote

Hi again!

Thanks, yes i check that and theres no blank lines at the end of the code, here is the url, so you can see what im talking about, thanks again!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

dlabs
 
Raven
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 1:22 pm Reply with quote

Comment out the NukeSentinel include lines in mainfile.php and see if you still have the problem.
 
dlabs
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 3:37 pm Reply with quote

Hi! thanks Raven.

Well nothing happen, still the same problem, i really don´t know what are causing that error... i´ve been looking on google but nothing related... maybe reinstall everything? any help are welcome!
 
Raven
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 4:03 pm Reply with quote

If it wasn't happening before, and you only installed NukeSentinel, and then it started, and when you comment out the NukeSentinel it's still there, then you either have a spaces or a line after the closing ?> tag in one of the files that you modified for NukeSentinel. Also, make sure that all the files got ftp'd.
 
dlabs
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:05 pm Reply with quote

Hi again Raven!

Thanks a lot!! i reinstall everything (phpnuke and then sentinel) but now more carefully and step by step, now it´s working everything ok!! i dont know what was my mistake, anyway thank you!!

dlabs
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©