Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes
Author Message
fernando
Client


Joined: Oct 07, 2004
Posts: 7

PostPosted: Thu Oct 07, 2004 9:10 pm Reply with quote

I have done 2 installs of ATLite v0.8. One on a PHP-Nuke v7.3 and another on a v7.5 system. It installed fine and works fine under v7.3

Under v7.5, I get this error when accessing the AT module from the ACP:

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in .../public_html/modules/AutoTheme/admin.php on line 558

I do not find a culprit string in the file anywhere near line 558. Any similar experiences with ATLite? Suggestions?

(BTW, I am also asking at the AT support site and waiting for the developer to shed some light).

Thanks in advance!
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
chatserv
Member Emeritus


Joined: May 02, 2003
Posts: 1389
Location: Puerto Rico

PostPosted: Thu Oct 07, 2004 10:26 pm Reply with quote

Can you post what modules/AutoTheme/admin.php on line 558 is?
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
fernando
PostPosted: Thu Oct 07, 2004 11:32 pm Reply with quote

Gladly... here are lines 548-568:
-----------------------------------------
foreach ($ext as $id => $info) {
if ($info['themeadmin'] && function_exists($info['themeadmin']) && $autoextra[$id]) {
echo "".$info['name']."".$info['description']."\n";
}
}
CloseTable();
AutoThemeFooter();
FixupThemeConfig($themedir);
}

/* Import an autotheme */
function AutoTheme_admin_import($var)
{
extract($var);

if (@file_exists("themes/$themedir/theme.cfg")) {
include("themes/$themedir/theme.cfg");
@copy("themes/$themedir/theme.cfg", "themes/$themedir/theme.cfg.bak");
}
elseif (@file_exists("$themedir/theme.cfg")) {
include("$themedir/theme.cfg");
@copy("$themedir/theme.cfg", "$themedir/theme.cfg.bak");
}
-----------------------------------------

Is it related to the Import function?

Thx!
 
fernando
PostPosted: Sun Oct 10, 2004 9:37 pm Reply with quote

It turns out that several of the files had uploaded with errors AND 2 key files did not load due to overwrite issues. The site now running fine with ATLite.

CASE CLOSED. Thanks.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©