Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Security - PHP Nuke
Author Message
G-Rard_B
Worker
Worker


Joined: Sep 01, 2004
Posts: 105

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 5:05 pm Reply with quote

Hey, my security code won't show! Anyone know what to do about this? I tried switching themes in phpMyAdmin but the security code still didn't show. Replies would be very appreciated.

Thanks.
Gerard
 
View user's profile Send private message
Tao_Man
Involved
Involved


Joined: Jul 15, 2004
Posts: 252
Location: OKC, OK

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 5:19 pm Reply with quote

Admin or user login or both. Did it used to work? Do you have the GD extentions installed in PHP? What version of nuke?

_________________
------------------------------------------
To strive, to seek, to find, but not to yield!
I don't know Kara-te but I do know cra-zy, and I WILL use it! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
GeekyGuy
Client


Joined: Jun 03, 2004
Posts: 302
Location: Huber Heights Ohio

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 5:23 pm Reply with quote

Do you get a red X, or just not showing the code where you think it should?

_________________
"The Daytona 500 is ours! We won it, we won it, we won it!", Dale Earnhardt, February 15th, 1998, Daytona 500 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
G-Rard_B
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 5:44 pm Reply with quote

Quote:
Admin or user login or both.

Both
Quote:
Did it used to work?

Yes, it happened all of a sudden for no reason (or so I believe)
Quote:
Do you have the GD extentions installed in PHP?

I'm not sure what those are.Confused
Quote:
What version of nuke?

7.4 patched.
Quote:
Do you get a red X, or just not showing the code where you think it should?

Well in the JAG Online block it shows nothing and in the regular Login block that comes with nuke it says "Security Code" where it should actually show the security code lol.

Thanks,
Gerard
 
Tao_Man
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 6:38 pm Reply with quote

hmm, ok well if it used to work you probly have the GD extentions unless your host took them away for some strange reason.

you can post a short little script to you site

<?php phpinfo(): ?>

that will show what you have installed.

What was if anything the last thing you changed on your site?

any new mods?
 
G-Rard_B
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 3:24 pm Reply with quote

Quote:

GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.23 compatible)
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
GIF Read Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled
XBM Support enabled

I'm assuming I do have them installed? Oh yeah, about the red X in the box, I was wrong. It didn't show it in FireFox but it did in IE (the red X, not the security code).
 
G-Rard_B
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 3:31 pm Reply with quote

BTW, is there any way to take the security code OUT? I would just love that. My users would too.

Thanks,
Gerard
 
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Wed Sep 08, 2004 3:36 pm Reply with quote

Set $gfx_chk = 0 in config.php. But, have you tried this Only registered users can see links on this board! Get registered or login! ? 99.99% of the time this is the problem.
 
View user's profile Send private message
GeekyGuy
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 3:36 pm Reply with quote

In your config.php, set the gfx to 0 (zero) and it will remove the security code completely. Like this:
Code:
$gfx_chk = 0;


*edit* Raven beat me to it Smile
 
G-Rard_B
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 4:02 pm Reply with quote

I used "Crimson Editor" to edit the config.php file this time instead, but I had no luck with that. will setting gfx_chk to 0 remove it from the registration form to? I would like it there but not for the login.

Thanks,
Gerard

*edited* Yes, it removed it from the registration page. Is there any way to keep it there? If not, then that's okay.
 
Raven
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 4:12 pm Reply with quote

Read the notes in the config.php file for the settings Wink
 
G-Rard_B
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 4:18 pm Reply with quote

lol stupid me! I should have read that!
 
G-Rard_B
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 4:37 pm Reply with quote

Well I downloaded TextPad and changed gfx_chk to 3, and uploaded in in binary (SmartFTP) and it still doesn't show. So am I in the .01% where the editor isn't the problem?

Thanks,
Gerard
 
Tao_Man
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 4:55 pm Reply with quote

you want to upoad in ascii
 
Raven
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 5:59 pm Reply with quote

Actually if uploading to *nix you should use binary. Look for blanks after the closing ?> in your language files and any files that get 'included'.
 
G-Rard_B
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 6:13 pm Reply with quote

I'm not sure what file to look in for the includes. I'm assuming that I have to look in modules.php but I'm not sure. Also, do I look in ALL my language files? I don't allow the mulitlingual feature so I only use English. Should I just look in lang_english.php?

Thanks,
Gerard
 
Raven
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 6:20 pm Reply with quote

Yes. Just look in any files that get included that you may have recently changed. The usual suspects are config.php, your english language files. sentinel.php, header.php, my_header.php, footer,php, etc.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Security - PHP Nuke

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©