Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> RavenNuke(tm) v2.5x
Author Message
southern
Client



Joined: Jan 29, 2004
Posts: 602
Location: Texas

PostPosted: Mon Mar 04, 2019 1:07 pm Reply with quote

I ha e a problem with admin login too, I put in the correct CGIAuth info and get to the admin login page but after entering the correct admin info and the captcha it just loops back to the admin login page. It doesn't open the admin page. I can't log in as a user either.

_________________
Computer Science is no more about computers than astronomy is about telescopes.
- E. W. Dijkstra 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
neralex
Site Admin



Joined: Aug 22, 2007
Posts: 1509

PostPosted: Mon Mar 04, 2019 3:17 pm Reply with quote

Hi southern, did you changed your PHP-version before or something else on the server-config?

If not, open the config.php and set:

php Code:
$gfx_chk = 3; # New users registration only


After that, try to login as admin and also as user. If it's working fine, then you can close out issues with your login-data and you can set $gfx_chk back to your default value.

Now you can try to enable the error-reporting to check some PHP errors/warnings while login again. Don't forget to disable the error-reporting after testing your installation.

_________________
Github: RavenNuke 
View user's profile Send private message
southern







PostPosted: Tue Mar 05, 2019 8:30 am Reply with quote

It isn't a captcha issue. The admin login page loops around and around no matter how often I put in login info. The user login starts to open the login form then sstops and there is nowhere to enter login info. It is two separate login issues.
 
neralex







PostPosted: Tue Mar 05, 2019 8:45 am Reply with quote

southern, what did you changed before you got this issue? Without to know this, it's hard to help you.
 
papamike
Theme Guru



Joined: Jan 11, 2006
Posts: 163

PostPosted: Wed Mar 06, 2019 3:43 pm Reply with quote

Hey, Southern been a long time. Smile

Did you upload something recently? I logged in to your site on 6 Jan '19 without any problem. You gonna get your site active again?
 
View user's profile Send private message
southern







PostPosted: Sat Mar 09, 2019 4:07 pm Reply with quote

papamike wrote:
Hey, Southern been a long time. Smile

Did you upload something recently? I logged in to your site on 6 Jan '19 without any problem. You gonna get your site active again?


Yes, it's been a long time papamike, too long. Would it affect logins if I exceeded my hosting quota? I will try to be more active.
 
southern







PostPosted: Sat Mar 09, 2019 4:13 pm Reply with quote

neralex wrote:
southern, what did you changed before you got this issue? Without to know this, it's hard to help you.


I don't think I changed anything. It may be a corrupt file. I noticed the cgi auth codes in .htaccess had spaces and breaks which I fixed.
 
papamike







PostPosted: Sun Mar 10, 2019 11:20 am Reply with quote

Looks like you fixed it. I just logged in. I sent you a PM.
 
southern







PostPosted: Mon Mar 11, 2019 2:57 pm Reply with quote

Yeah. Could it be something in the old PMCCT theme I was using? I'll go look bye and bye. Smile


Last edited by southern on Mon Mar 11, 2019 3:10 pm; edited 1 time in total 
southern







PostPosted: Mon Mar 11, 2019 3:05 pm Reply with quote

neralex wrote:
southern, what did you changed before you got this issue? Without to know this, it's hard to help you.


I tried the gfx_chk as you suggested and I was able to log in. Nothing has changed on my site for a long time.
 
neralex







PostPosted: Mon Mar 11, 2019 5:46 pm Reply with quote

It sounds like your hosting company has changed the PHP version. The captcha-class is failing on php7x.
 
southern







PostPosted: Tue Mar 12, 2019 12:37 pm Reply with quote

neralex wrote:
It sounds like your hosting company has changed the PHP version. The captcha-class is failing on php7x.


You're making me feel old. PhP 7? My hosting is with glowhost. Won't the captcha have to be redesigned?
 
neralex







PostPosted: Wed Mar 13, 2019 12:00 am Reply with quote

Can you please check your hosting account, which PHP version is using there?
 
southern







PostPosted: Wed Mar 13, 2019 5:42 pm Reply with quote

neralex wrote:
Can you please check your hosting account, which PHP version is using there?


OK. My host uses PhP 5.3.

Current PHP version: 5.3
 
Doulos
Life Cycles Becoming CPU Cycles



Joined: Jun 06, 2005
Posts: 655

PostPosted: Wed Mar 13, 2019 10:37 pm Reply with quote

Switch to a new host, or have them upgrade PHP. 5.3 reached its EOL in 2014.
 
View user's profile Send private message
neralex







PostPosted: Thu Mar 14, 2019 12:40 am Reply with quote

southern wrote:

OK. My host uses PhP 5.3.

Current PHP version: 5.3


Strange, this should work. So we can close out an issue with PHP7. Did you made changes on the .htaccess file?
 
southern







PostPosted: Thu Mar 14, 2019 11:33 am Reply with quote

Doulos wrote:
Switch to a new host, or have them upgrade PHP. 5.3 reached its EOL in 2014.


I can do that myself. Glowhost allows me to choose what PhP version I want to use. I'm not switching, it took over Raven Web Hosting.
 
southern







PostPosted: Thu Mar 14, 2019 11:42 am Reply with quote

neralex wrote:
southern wrote:

OK. My host uses PhP 5.3.

Current PHP version: 5.3


Strange, this should work. So we can close out an issue with PHP7. Did you made changes on the .htaccess file?


There were line breaks in .htaccess that shouldn't be there, I removed the breaks and it's good now. The problem may have occured from an old theme so I'm using the RN fisubice now. I think the issue is resolved, thanks for the help. Smile
 
neralex







PostPosted: Fri Mar 15, 2019 12:35 am Reply with quote

southern, great that you found the issue. So you can set back the $gfx_chk settings.
 
southern







PostPosted: Fri Mar 15, 2019 4:16 pm Reply with quote

neralex wrote:
southern, great that you found the issue. So you can set back the $gfx_chk settings.


I like it where I set it. Smile
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> RavenNuke(tm) v2.5x

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©