Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
killing-hours
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Oct 01, 2010
Posts: 438
Location: Houston, Tx

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 3:12 pm Reply with quote

Hey all-

Can't stress enough how much I hate internet explorer. Such a pain in the butt.

I'm working on a new slick gallery for RN and I'm about at my wits end trying to debug an issue with the problem child. I'm getting an error on the page... "Object Required"

SS:
Image

and I can't seem to figure this it out. Of course... Chrome & FF have no issue with it.

Is there some sort of tool out there that will help me to start to narrow this down in I.E.?

Note* Have this issue in both IE 7 & 8... don't care to support 6

_________________
Money is the measurement of time - Me
"You can all go to hell…I’m going to Texas" -Davy Crockett 
View user's profile Send private message
spasticdonkey
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Dec 02, 2006
Posts: 1692
Location: Texas, USA

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 5:32 pm Reply with quote

I've run into this type of thing on several occasions. IE's error debugger isn't real intuitive, but can give you some more info (sometimes)
Tools > Developer Tools > script tab > start debugging

If no info, It could be conflicting with another script on the page. Try disabling all JS scripts that arent required and see if that fixes, if so add them back one at a time until the offender is revealed.

OR

depending on how large your JS script is, you could Replace “$()” with “jQuery()” throughout the script and see if that helps.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
killing-hours
PostPosted: Fri Mar 25, 2011 7:52 pm Reply with quote

Thank you thank you!! It was a parameter I left out when loading jwPlayer. Got er' fixed. Wink
 
fernades
New Member
New Member


Joined: Aug 18, 2010
Posts: 21

PostPosted: Fri Apr 08, 2011 4:21 am Reply with quote

spasticdonkey wrote:
I've run into this type of thing on several occasions. IE's error debugger isn't real intuitive, but can give you some more info (sometimes)
Tools > Developer Tools > script tab > start debugging

If no info, It could be conflicting with another script on the page. Try disabling all JS scripts that arent required and see if that fixes, if so add them back one at a time until the offender is revealed.

OR

depending on how large your JS script is, you could Replace “$()” with “jQuery()” throughout the script and see if that helps.


Nice help! thanks a lot.
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©