Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
thinkthin
New Member
New Member


Joined: Mar 22, 2008
Posts: 14
Location: Australia

PostPosted: Mon Oct 05, 2009 1:51 am Reply with quote

Hi all,

after successfully moving my site to RN, I still have three issues.

1) When going to the Admin page - Edit User, I do see the different tabs like "Add a new user", "Search user", "Active Users (1928)", etc.. But I do not see any user listed at all. Any ideas why? BTW, I already run the fixgroup.php.

2) How do I remove the login option at the bottom of the forum?

3) How do I remove the option to do a quick reply in a forum post?

Thanks a lot for a great forum
Thomas
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Palbin
Site Admin


Joined: Mar 30, 2006
Posts: 2583
Location: Pittsburgh, Pennsylvania

PostPosted: Mon Oct 05, 2009 7:46 am Reply with quote

3) Should be in the forum configuration.

_________________
"Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it." — Brian W. Kernighan. 
View user's profile Send private message
thinkthin
PostPosted: Mon Oct 05, 2009 8:23 am Reply with quote

Quote:

3) Should be in the forum configuration.


That's what I thought myself but I cannot find it.
 
confgen
New Member
New Member


Joined: Sep 28, 2009
Posts: 6

PostPosted: Tue Oct 20, 2009 7:40 am Reply with quote

Any ideas on #2 and #3?

Thanks
 
View user's profile Send private message
nuken
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Mar 11, 2007
Posts: 2024
Location: North Carolina

PostPosted: Tue Oct 20, 2009 8:54 am Reply with quote

When you click the active users tab or regular users tab, you do not see the list of users? Also, what cms and version did you migrate to RavenNuke from?

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
confgen
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 9:43 am Reply with quote

The user issue is fixed at the moment I have move my website to a new ISP. No idea why, but solved.
The two remaining issues #2 and #3 are still open.

2) How do I remove the login option at the bottom of the forum?

3) How do I remove the option to do a quick reply in a forum post?


Any ideas here?

Thanks
Thomas
 
nuken
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 10:09 am Reply with quote

To remove the quick reply, open Your_Theme/forums/viewtopic_body.tpl and towards the bottom you will find
Code:
{QUICK_REPLY_FORM}
just remove it.

What theme are you using? the login at the bottom is not on some of the themes.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©