Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> BB2Nuke
Author Message
trunks
Worker
Worker


Joined: Oct 05, 2007
Posts: 152
Location: United Kingdom

PostPosted: Fri Jan 16, 2009 6:32 pm Reply with quote

Ive recently installed the attachment mod and it all works perfectly, but for some reason when i enter a topic, the DELETE, MOVE, SPLIT and LOCK does now not work, i jest get the header of the site with nothing underneat it, as if a blank page.
Anyone any ideas?

Thanks.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Fri Jan 16, 2009 11:37 pm Reply with quote

Which version of attachment mod? Is it my ported version?
Which version of phpNuke / RavenNuke?

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
trunks
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 5:12 am Reply with quote

I had to restore my website back to the defaults because of the mess it caused, obviously ive been a bit dim witted installing it.
I was using the attachment mod over at bbtonuke with RN 2.0.2

Thanks
 
jakec
Site Admin


Joined: Feb 06, 2006
Posts: 3048
Location: United Kingdom

PostPosted: Sun Jan 18, 2009 1:26 pm Reply with quote

The attachment mod is included in the core of RN 2.30.0, so you might want to consider updating.
 
View user's profile Send private message
trunks
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 3:41 pm Reply with quote

I would love too, my site is heavily modded so i wouldnt want to loose all of my mods, but i do want this attachment mod on my site.
 
jakec
PostPosted: Mon Jan 19, 2009 1:15 am Reply with quote

Perhaps try the attachment that comes with RN. It wasn't fully integrated until 2.3, but was included as an add-on in 2.20.01 I believe.
 
dschulze
Client


Joined: Dec 31, 2005
Posts: 25

PostPosted: Fri Feb 13, 2009 2:05 pm Reply with quote

I have a problem in RN 2.3.0 with the attachment feature...where I cannot download any attachments...errorlog shows:

Code:


File does not exist: /XYZ/modules/Forums/modules/Forums/files/file1


The Upload Directory in Forums Attachments Management is:
modules/Forums/files and tests fine...uploads are going there fine.

When attempting to download, the Upload Directory is being appended to
'mysite/modules/Forums'.

I am looking at Forums/downloads.php but hesitant to make any changes. I have not made any modifications to Forums code at all.

Tried modifying Upload Directory to '/files' and, as expected, TEST fails as that dir does not exist....a shot in the dark!
 
View user's profile Send private message
dschulze
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 2:48 pm Reply with quote

My problem was specifying PHYSICAL rather then INLINE in the Extension Groups facility....I guess I don't understand the difference...but it is working now.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> BB2Nuke

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©