Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> ShortLinks/TegoNuke
Author Message
selectric
Regular
Regular


Joined: Aug 06, 2008
Posts: 65

PostPosted: Thu Sep 04, 2008 8:29 am Reply with quote

Hello and thanks for your time!

ShortLinks quit on me.

My rnconfig.php says:
$tnsl_bUseShortLinks = true; // Setting this to "true" will cause RavenNuke(tm) to shorten the URLs in GoogleTap/GTNG fashion.
$tnsl_bAutoTapBlocks = true; // Setting this to "true" will cause RavenNuke(tm) to shorten the URLs automatically for block files.

My .htaccess is all set up, after all they were working fine.

I have tested the short url's, they still work. It's the blocks and pages, the links are not changed anymore. All nasty phpnuke urls are shown.

My ShortLinks folder and files is still in tact.

Any suggestions?
 
View user's profile Send private message
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Thu Sep 04, 2008 3:18 pm Reply with quote

I guess the first question is...what changed? Were any files changed (by you or someone else)? You can usually tell this by looking at the file change date. If not, were there any changes to PHP configuration or updates to PHP or other server software?

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9449
Location: Arizona

PostPosted: Fri Sep 05, 2008 5:26 am Reply with quote

Also might want to check if you have output buffering turned off in your .htaccess. It is also possible that the host did this.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
selectric
PostPosted: Tue Sep 09, 2008 1:44 pm Reply with quote

montego wrote:
Also might want to check if you have output buffering turned off in your .htaccess. It is also possible that the host did this.


How would I know if this is the case please? What would I look for?

Ive also been having sections of my website remove the $sid from links to articles.

Sad thing is, I dont know what it might be.

But your question about "what changed" has given me a plan to re-load files here and there to try and figure out what changed..
 
selectric
PostPosted: Thu Feb 12, 2009 8:07 am Reply with quote

I had apparently removed my includes/tegonuke folder & files. Problem solved!
 
montego
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 6:53 am Reply with quote

Glad its working now. Thanks for letting us know.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> ShortLinks/TegoNuke

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©