Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ Bug Reports
Author Message
Coldy
Hangin' Around


Joined: Apr 24, 2004
Posts: 43
Location: Austria

PostPosted: Thu Jun 03, 2004 5:15 am Reply with quote

Hi all!

I´ve install the Sentinel without any problems but when i go to configuration and save the settings, all work, but the "union-blocker" stay on "Off". Shocked
All other settings will be saved.
I´ve an linux server.
I also delet the "HackAttempt" and changed the mainfile.
Where can i find the problem? Confused

Coldy Cool
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Thu Jun 03, 2004 6:59 am Reply with quote

Are you using 1.0 or 1.1? I have 1.1 tunning on a Linux server and do not see any problems.
 
View user's profile Send private message
xfsunolesphp
Regular
Regular


Joined: Aug 23, 2003
Posts: 77

PostPosted: Thu Jun 03, 2004 7:59 am Reply with quote

did you check nsnt_config table from Database?
 
View user's profile Send private message
Coldy
PostPosted: Thu Jun 03, 2004 4:31 pm Reply with quote

I have this problem with 1.0 and 1.1. Sad
 
Raven
PostPosted: Thu Jun 03, 2004 4:38 pm Reply with quote

Deinstall the tables using the installer program. Then reinstall the tables. Make sure that all tables show a succeeded message.
 
Coldy
PostPosted: Thu Jun 03, 2004 5:02 pm Reply with quote

Done!
All tables install corectly but same problem! Confused
 
Raven
PostPosted: Thu Jun 03, 2004 7:48 pm Reply with quote

Use phpMyAdmin and confirm that your nuke_nsnst_config table has a column called act_union.
 
Coldy
PostPosted: Fri Jun 04, 2004 3:08 am Reply with quote

The "act_union" exists on the database and the config_value is also "1" but on my homepage is it "off"! Confused
 
Raven
PostPosted: Fri Jun 04, 2004 4:53 am Reply with quote

Coldy wrote:
The "act_union" exists on the database and the config_value is also "1" but on my homepage is it "off"! Confused
Then it is really on but not displaying On?
 
Coldy
PostPosted: Sat Jun 05, 2004 8:42 am Reply with quote

Yes! It is "on" but but only on database and it dosn't work! Neutral
 
Raven
PostPosted: Sat Jun 05, 2004 10:34 am Reply with quote

Read this post and try what I recommended there Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
Coldy
PostPosted: Sat Jun 05, 2004 12:42 pm Reply with quote

Also the same! No error-message or anything.
The same with Sentinel™ 1.2.0!
I think i can only save my site with "HackAllert"! Sentinel™ don't want me! Crying or Very sad
 
Raven
PostPosted: Sat Jun 05, 2004 12:46 pm Reply with quote

Now it's got me bugged. If you will PM me your
site url, admin id/pass
ftp url id/pass
phpmyadmin url, id/pass
I will get to the bottom of this Wink
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ Bug Reports

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©