Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
dirtyrat
New Member
New Member


Joined: May 18, 2007
Posts: 10

PostPosted: Fri May 02, 2008 6:36 am Reply with quote

I logged into the site properly and got to my Your Account page. I could click on the link for Your Info and go to my profile just fine. Then, I clicked on Home using the top menu. I got to the Home page but, I was no longer logged in.

I made various attemtps to use Home and Your Account from various pages (Forums, Home page, ect.) only to have the same result -> logged out. Also, when I attempted to log in either by the Home page or using the Login link at the top of the page, I was always asked to enter the exact same Security Code each time. Actually, it was one code whenever I selected the link at the top and a different code via the Home page but, the same one would be repeated when using the same method.

The end result is that once I get to the Forums, I cannot navigate away from the forums without having to log in again.
 
View user's profile Send private message
jakec
Site Admin


Joined: Feb 06, 2006
Posts: 3048
Location: United Kingdom

PostPosted: Fri May 02, 2008 6:41 am Reply with quote

Sounds like a cache issue. Empty your cache and try again.

Also what version are you using? The latest version is 2.20.01 and you have posted in the forum for 2.02.02?
 
View user's profile Send private message
dirtyrat
PostPosted: Fri May 02, 2008 6:47 am Reply with quote

It's not a cache issue. It happened on two different PC's. Also, this problem is on this site here. I couldn't find another appropriate area to post my problem.

Duh, and I was looking at the Home page to determine which version this site was using and I looked at the User Info block (Site Info v2.2.2) to inadvertently get here. My mistake.
 
jakec
PostPosted: Fri May 02, 2008 9:25 am Reply with quote

There was a problem a few days ago, but it should all be fixed now. See here: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

If you are still having a problem please let us know.
 
dirtyrat
PostPosted: Fri May 02, 2008 9:36 am Reply with quote

This happened today, when I posted. Now, everything seems to be fine.
 
jakec
PostPosted: Fri May 02, 2008 2:12 pm Reply with quote

It can also happen if you are accessing via a LAN, such as work, or a school. Sometimes they cache the pages at the server level, but I am glad it is working for you now. If you experience any further problems please do not hesitate to let us know.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©