Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes
Author Message
danny234
Worker
Worker


Joined: Feb 14, 2008
Posts: 123

PostPosted: Sat Mar 22, 2008 7:41 am Reply with quote

All my buttons in the profile work except MSN Messenger, they all show except that one. I've checked in the themes forums, profile_view_body.tpl and it links up with the image. It is showing the email in the MSN Messenger field but no button. How can I get my msn button to display in this field?

Danny
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
bprsk8r4272
Regular
Regular


Joined: Jan 23, 2007
Posts: 96
Location: Rochester, Ny

PostPosted: Sat Mar 22, 2008 8:02 am Reply with quote

in phpBB2 it never showed the button in the profile cause they never made it link to your msn screen name

i think there is a mod on phpbb's website to make the image appear

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
danny234
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 8:03 am Reply with quote

It worked before and I think it works on here.
 
bprsk8r4272
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 11:38 am Reply with quote

i dont know if it works by default in raven nuke but it doesnt for phpBB2 or phpnuke i just double checked
 
danny234
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 11:42 am Reply with quote

Well when I had the last version of Raven it worked but not with this version the newest.
Ive checked the file name of the image and everything and it matches in the file but I don't know where else to look on my server. Maybe someone can point me in the right direction here?

Danny
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9456
Location: Arizona

PostPosted: Sat Mar 22, 2008 12:08 pm Reply with quote

danny234, I am seeing the icon on the Only registered users can see links on this board! Get registered or login! site. This should be the image:

themes/fisubice/forums/images/lang_english/icon_msnm.gif

I have just modified my profile there to have a msn account in the profile, and I am seeing the image. Maybe you need to re-upload the image?

BTW, Raven does not run RavenNuke(tm) on RavenPHPScripts.com. It is a very heavily modded site that has been around for many years prior to RN. I think he has plans to migrate at some point though.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
danny234
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 12:40 pm Reply with quote

Hi Montego, well I have a ps3 theme installed as you might know and I have another button for msn to match my theme and it's called icon_msnm.gif and i've checked over the file names and everything but it just won't show the button, I've tried re-uploading it to the same place and still no luck. Could it be something in another file linking to this image somewhere?

Danny
 
montego
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 1:00 pm Reply with quote

danny234, I am not sure how to help you as this is not a core RN theme. Which version did it work on before? (Be specific please.) Given what bprsk8r4272 said above, that leads me to suspect your ps3 theme as having the issue. Maybe it is hard-coding something that it should not be, or ??????

I have a feeling that you might have to get a theme person to take a look (that is not me - lol).
 
danny234
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 2:00 pm Reply with quote

Well it was the version before 2.20.01 which would of been 2.20? Well I've noticed when I type my email into the msn field that it misses the "k" of "uk" as in hotmail.co.uk so dont know if that has something to do with it, it always missed the k off but it lets you put "com" although that doesn't show the button either. I understand you cant help if your not a theme person lol

Thanks for your information.

Danny
 
bprsk8r4272
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 4:49 pm Reply with quote

i'll look in to this for you in a little cause i wanted to have this feature on my forums

*update
i went through RN 2.10.0 & 2.20.01 and there arent any changes to make the msn image show the only thing i can think of is in includes/usercp_viewprofile.php
Code:
$aim_img = ( $profiledata['user_aim'] ) ? '<a href="aim:goim?screenname=' . $profiledata['user_aim'] . '&amp;message=Hello+Are+you+there?"><img src="' . $images['icon_aim'] . '" alt="' . $lang['AIM'] . '" title="' . $lang['AIM'] . '" border="0" /></a>' : '&nbsp;';

$aim = ( $profiledata['user_aim'] ) ? '<a href="aim:goim?screenname=' . $profiledata['user_aim'] . '&amp;message=Hello+Are+you+there?">' . $lang['AIM'] . '</a>' : '&nbsp;';

$msn_img = ( $profiledata['user_msnm'] ) ? $profiledata['user_msnm'] : '&nbsp;';
$msn = $msn_img;

$yim_img = ( $profiledata['user_yim'] ) ? '<a href="http://edit.yahoo.com/config/send_webmesg?.target=' . $profiledata['user_yim'] . '&amp;.src=pg"><img src="' . $images['icon_yim'] . '" alt="' . $lang['YIM'] . '" title="' . $lang['YIM'] . '" border="0" /></a>' : '';
$yim = ( $profiledata['user_yim'] ) ? '<a href="http://edit.yahoo.com/config/send_webmesg?.target=' . $profiledata['user_yim'] . '&amp;.src=pg">' . $lang['YIM'] . '</a>' : '';


see how the $aim= & the $yim= are a link if you change the &msn= to what ever would bring you to the msn profile then it might come up. the profile_view_body.tpl has always had the msn image set as [MSN_IMG] but the image never showed
 
danny234
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 6:44 am Reply with quote

I checked the file in /includeds/user cp and I noticed this code here, well my YIM button works on my profile fine but my MSN button doesn't. If you look at the code there's something different the YIM code links to somewhere but the MSN doesnt, could this be the problem here?
If it is what can I change the code to, to make it work and show my MSN button?

Danny




Code:
$msn_img = ( $profiledata['user_msnm'] ) ? $profiledata['user_msnm'] : '&nbsp;';

$msn = $msn_img;

$yim_img = ( $profiledata['user_yim'] ) ? '<a href="http://edit.yahoo.com/config/send_webmesg?.target=' . $profiledata['user_yim'] . '&amp;.src=pg"><img src="' . $images['icon_yim'] . '" alt="' . $lang['YIM'] . '" title="' . $lang['YIM'] . '" border="0" /></a>' : '';
$yim = ( $profiledata['user_yim'] ) ? '<a href="http://edit.yahoo.com/config/send_webmesg?.target=' . $profiledata['user_yim'] . '&amp;.src=pg">' . $lang['YIM'] . '</a>' : '';
 
bprsk8r4272
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 8:25 am Reply with quote

k i got it working

Code:
#

#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/usercp_viewprofile.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$msn_img = ( $profiledata['user_msnm'] ) ? $profiledata['user_msnm'] : '&nbsp;';
$msn = $msn_img;

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
$msn_img = ( $profiledata['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $profiledata['user_msnm'] . '"><img src="' . $images['icon_msnm'] . '" alt="' . $lang['MSNM'] . '" title="' . $lang['MSNM'] . '" border="0" /></a>' : '&nbsp;';
$msn = ( $profiledata['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $profiledata['user_msnm'] . '">' . $lang['MSNM'] . '</a>' : '&nbsp;';

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
themes/DeepBlue/forums/profile_view_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
      <tr>
        <td valign="middle" nowrap="nowrap" align="right"><span class="gen">{L_MESSENGER}:</span></td>
        <td class="row1" valign="middle"><span class="gen">{MSN}</span></td>
      </tr>
#
#-----[ IN LINE FIND ]------------------------------------------
#
{MSN}

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
{MSN_IMG}

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
#EOM


next im going to do it for viewing a topic where the aim, msn, www, and buttons are

here it is for viewtopic
Code:
#

#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
modules/Forums/viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
                $temp_url = append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;" . POST_USERS_URL . "=$poster_id");
                $msn_img = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="' . $temp_url . '"><img src="' . $images['icon_msnm'] . '" alt="' . $lang['MSNM'] . '" title="' . $lang['MSNM'] . '" border="0" /></a>' : '';
                $msn = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="' . $temp_url . '">' . $lang['MSNM'] . '</a>' : '';

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
                $msn_img = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $postrow[$i]['user_msnm'] . '"><img src="' . $images['icon_msnm'] . '" alt="' . $lang['MSNM'] . '" title="' . $lang['MSNM'] . '" border="0" /></a>' : '';
                $msn = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $postrow[$i]['user_msnm'] . '">' . $lang['MSNM'] . '</a>' : '';

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
#EOM
 
danny234
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 8:47 am Reply with quote

That works, thanks for your help I appreaciate it Surprised)
I thought it was strange how it didn't look like the other buttons but I didn't know what else to add.

Thanks
Danny
 
bprsk8r4272
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 9:02 am Reply with quote

no problem im sure someone else will wonder how to do it too.

here it is for private messages
Code:
#

#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
modules/Private_Messages/index.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
        $temp_url = append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;" . POST_USERS_URL . "=$user_id_from");
        $msn_img = ( $privmsg['user_msnm'] ) ? '<a href="' . $temp_url . '"><img src="' . $images['icon_msnm'] . '" alt="' . $lang['MSNM'] . '" title="' . $lang['MSNM'] . '" border="0" /></a>' : '';
        $msn = ( $privmsg['user_msnm'] ) ? '<a href="' . $temp_url . '">' . $lang['MSNM'] . '</a>' : '';

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
        $msn_img = ( $privmsg['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $privmsg['user_msnm'] . '"><img src="' . $images['icon_msnm'] . '" alt="' . $lang['MSNM'] . '" title="' . $lang['MSNM'] . '" border="0" /></a>' : '';
        $msn = ( $privmsg['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $privmsg['user_msnm'] . '">' . $lang['MSNM'] . '</a>' : '';

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
#EOM
 
danny234
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 9:16 am Reply with quote

When you click on the msn button in the forums it takes you back to there profile on the website, is that what it should do? Or should it be taking you to msn page?

Danny
 
bprsk8r4272
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 10:53 am Reply with quote

bprsk8r4272 wrote:

next im going to do it for viewing a topic where the aim, msn, www, and buttons are

here it is for viewtopic
Code:
#

#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
modules/Forums/viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
                $temp_url = append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;" . POST_USERS_URL . "=$poster_id");
                $msn_img = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="' . $temp_url . '"><img src="' . $images['icon_msnm'] . '" alt="' . $lang['MSNM'] . '" title="' . $lang['MSNM'] . '" border="0" /></a>' : '';
                $msn = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="' . $temp_url . '">' . $lang['MSNM'] . '</a>' : '';

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
                $msn_img = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $postrow[$i]['user_msnm'] . '"><img src="' . $images['icon_msnm'] . '" alt="' . $lang['MSNM'] . '" title="' . $lang['MSNM'] . '" border="0" /></a>' : '';
                $msn = ( $postrow[$i]['user_msnm'] ) ? '<a href="http://members.msn.com/' . $postrow[$i]['user_msnm'] . '">' . $lang['MSNM'] . '</a>' : '';

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
#EOM
 
danny234
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 11:42 am Reply with quote

That works now, thanks alot Surprised) Cheers

Danny
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©