Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Modules
Author Message
qaona
Hangin' Around


Joined: Nov 01, 2006
Posts: 34

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 12:09 am Reply with quote

I installed Coppermine 1.3.1c, local server for test, but he/she opens moved away for right of the page.
He/she/you seems that title of some modules of the box of menu inactive sommaire, he/she expands and it moves away Coppermine for the right.
Coppermine opens of the center for the right of the page.
And admin of Coppermine also opens of the Center of the page for the right
How to repair that?
Thank you
to see illustration below

Image
Image
Image
Image
Image
Image


I find q he/she has to do something with configuration of Characters, languages, or thing similar to Character encoding.
But I don't know as solving


Last edited by qaona on Wed Jun 13, 2007 5:33 pm; edited 1 time in total 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 4:47 am Reply with quote

This only happens when you view the coppermine module?

It looks like a problem with Sommaire. What version are you using?

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
qaona
PostPosted: Mon Jun 11, 2007 11:29 am Reply with quote

Yes, it only happens with module Coppermine.
Version of the modulate-Coppermine_for_Nuke_1.3.1c
Version of the menu is sommaire_parametrable_v3.0b1
 
kguske
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 4:57 am Reply with quote

It may also be related to one of the other settings in your menu. You might try changing or removing some of them to see if that makes any difference. Also, just to confirm, does it ONLY push to the right when viewing the coppermine module, or on every page since you installed the coppermine module?
 
qaona
PostPosted: Wed Jun 13, 2007 5:34 pm Reply with quote

I find q he/she has to do something with configuration of Characters, languages, or thing similar to Character encoding.
But I don't know as solving
 
kevinkap
Involved
Involved


Joined: Apr 22, 2006
Posts: 356

PostPosted: Wed Jun 13, 2007 8:26 pm Reply with quote

That is odd, I have that coppermine version on a rn2.10 site with sommaire menu and it does nothing like that. I actually had it on rn 2.02.02 first and had no issue either.

_________________
Kevin Kappes 
View user's profile Send private message
kguske
PostPosted: Wed Jun 13, 2007 8:26 pm Reply with quote

Could be, but the problem might not be with Coppermine, but with sommaire.
 
kguske
PostPosted: Wed Jun 13, 2007 8:43 pm Reply with quote

kevinkap, are you using another language?
 
qaona
PostPosted: Thu Jun 14, 2007 1:06 pm Reply with quote

Yes I am using Portuguese language of Brazil, I made all the translation of all the files of language brasilian.
Because all were wrong in agreement with the language of Brazil.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Modules

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©