Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™
Author Message
fonemi
New Member
New Member


Joined: Jul 27, 2005
Posts: 4

PostPosted: Wed Jul 27, 2005 9:12 am Reply with quote

I've applied all the instructions mentioned in README but when I try to enter my site it says "You are using an Invalid IP to access this site!". I tried entering using proxy but in that case, it is a blank page. What can I do ?
 
View user's profile Send private message
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6793
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Wed Jul 27, 2005 9:21 am Reply with quote

Which version of Sentinel are you using?
I assume you are using the latest patches from Chatserv as mentioned in the readme.
 
View user's profile Send private message Send e-mail
fonemi
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 9:31 am Reply with quote

I am using PHP-Nuke 7.8 with Only registered users can see links on this board! Get registered or login! patch and I downloaded Nuke Sentinel from Only registered users can see links on this board! Get registered or login! url.
 
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Wed Jul 27, 2005 10:01 am Reply with quote

Is this on your local PC? If so, comment out this line in includes/nukesentinel.php
Code:
// Invalid ip check

if($nsnst_const['remote_ip']=="none") { die(_AB_INVALIDIP); }

so that it looks like
Code:
// Invalid ip check

//if($nsnst_const['remote_ip']=="none") { die(_AB_INVALIDIP); }


Do the same if it's on your Production site. It just normally only happens on your local testing.


Last edited by Raven on Wed May 17, 2006 10:04 pm; edited 1 time in total 
View user's profile Send private message
fonemi
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 10:21 am Reply with quote

Ok thanks very much. But now it is a blank page.
 
fonemi
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 10:59 am Reply with quote

Ok, I solved the problem ... Thanks so much ...
 
houstonguy
New Member
New Member


Joined: Jul 26, 2005
Posts: 19

PostPosted: Wed Jul 27, 2005 4:31 pm Reply with quote

hehe i got platinum and im using 2.2.1 or 221 completed sentinel if u want that i have to do some research for the link hehe
 
View user's profile Send private message
bodster
New Member
New Member


Joined: Aug 13, 2005
Posts: 1

PostPosted: Sat Aug 13, 2005 7:00 am Reply with quote

Have applied the above fix and I'm getting a blank page as well can you tell me you got around this?

EDIT: Sorry my mistake it worked perfectly (Helps if you start your server first)
 
View user's profile Send private message
Raven
PostPosted: Sat Aug 13, 2005 7:42 am Reply with quote

ROTFL
 
daemon
Worker
Worker


Joined: Jan 07, 2005
Posts: 163

PostPosted: Mon May 08, 2006 8:22 pm Reply with quote

i just changed ips and routers and have this problem now.... i editted out the line but left the first part.... should i edit out the entire code or leave just the one line editted?

_________________
Si vis pacem, bellum paratum Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Raven
PostPosted: Mon May 08, 2006 8:48 pm Reply with quote

What do you mean you left the first part?
 
blith
Client


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 977

PostPosted: Mon May 08, 2006 9:38 pm Reply with quote

Some of my registered users getting this page Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
And they click on the link and it takes them to a Page Not Found
I am also seeing this show up in my error log. I did not know what it was until a user reported it today. Do I need to change those lines?
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Raven
PostPosted: Mon May 08, 2006 10:25 pm Reply with quote

It's your call. People should have IP's and it's always suspicious. Did you refer to the Trouble Shooting section of the HowToInstall Smile ?
 
daemon
PostPosted: Mon May 08, 2006 11:40 pm Reply with quote

this is what i have

Code:
// Invalid ip check

if(isset($bypassNukeSentinelInvalidIPCheck) AND $bypassNukeSentinelInvalidIPCheck) {;}
//elseif ($nsnst_const['remote_ip']=="none") { die(_AB_INVALIDIP); }
 
Raven
PostPosted: Tue May 09, 2006 1:17 am Reply with quote

What you should do is leave that code alone altogether and change the config.php option to TRUE. That's why I added that Smile
 
daemon
PostPosted: Tue May 09, 2006 5:29 am Reply with quote

done..... very odd my other site is working without the changes.
 
blith
PostPosted: Wed May 10, 2006 2:43 pm Reply with quote

Raven wrote:
What you should do is leave that code alone altogether and change the config.php option to TRUE. That's why I added that Smile

Thanks Raven. I will check out the config.php, The troubleshoot comes up page not found!
 
blith
PostPosted: Wed May 10, 2006 2:56 pm Reply with quote

blith wrote:
Raven wrote:
What you should do is leave that code alone altogether and change the config.php option to TRUE. That's why I added that Smile

Thanks Raven. I will check out the config.php, The troubleshoot comes up page not found!


Okay, I checked out the Troubleshoot section and here is what it says:
Code:
Q] I installed everything but when I try to access my site I get this message: You are using an Invalid IP to access this site!

[A] This normally happens when running the system on your desktop (localhost/127.0.0.1). It is a safety feature to keep people from trying to access your site w/o a valid IP. We have added a setting in config.php named $bypassNukeSentinelInvalidIPCheck and set the default value to FALSE. When running on your local machine (or wherever your test site is) you can set the value to TRUE in order to have NukeSentinel(tm) bypass that check. Please note that this should only be used when testing locally and not in a production environment.


But this is happening to registered users, people visiting the site. How does the local machine thing affect them? I checked my error log and I am getting quite a few hits on the troubleshoot link, which tells me folks are seeing the Invalid IP screen. What is the reason it is happening, how can I fix it, and still be secure? Thank you!
 
blith
PostPosted: Fri May 12, 2006 8:58 am Reply with quote

Can anyone help with this?
 
real1
New Member
New Member


Joined: May 14, 2006
Posts: 2

PostPosted: Sun May 14, 2006 8:42 pm Reply with quote

it happens to me too, i comment out that line, and it works, but i get blocked from another site aswell besides my own! I've tried in my other os, linux and its the same, so it isn't of windows instalation, something's wrong with my ip

weird...
 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9456
Location: Arizona

PostPosted: Mon May 15, 2006 6:12 am Reply with quote

Try this and let us know if that solves it:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
blith
PostPosted: Mon May 15, 2006 9:16 am Reply with quote

Okay, I tried it. I will let you know if this works. thanks!
 
blith
PostPosted: Tue May 16, 2006 11:58 am Reply with quote

This did not work. I am still confused as to what is happening. any1?
 
montego
PostPosted: Wed May 17, 2006 6:17 am Reply with quote

I was hoping... Sad

Is there any way to find out if they are using some kind of IP address "protection" software? That is the only thing I can think of. If so, you will have to leave it off or ask them to turn that off when using your site. I just don't know what else it could be.
 
blith
PostPosted: Wed May 17, 2006 8:31 am Reply with quote

well, they told me that their cable company assigned new IPs and to the best of my knowledge they are not using protection software. Thank you for your help on this montego
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©