Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> BUGS/FIXES - Raven's v7.3 Customized Distro
Author Message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Fri Jul 16, 2004 4:49 pm Reply with quote

Well, it appears that the RC0 release is pretty stable since there have only been a couple of issues DIRECTLY accountable to the release code. So far, here is what the RC1 will fix/change:

RC1 Change Log
    Corrected Waiting Content Insert code into blocks table
    Removed extra kisgb.zip file in modules folder
    Added missing image images/blocks/arrow-blk.gif
    Added a standard SQL file for use in manually loading phpMyAdmin
    Removed the AddOn pack. This will be a separate d/l
    Removed all AUTO_INCREMENT= values in the SQL



Any issues with the Installer I haven't been able to [yet] isolate and/or reproduce. I will continue to distill it though.


Last edited by Raven on Fri Jul 16, 2004 8:05 pm; edited 1 time in total 
View user's profile Send private message
Raven
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 4:59 pm Reply with quote

The RC1 will compress down to 9,131kb (8.9meg) and the addon pack to 5,100kb (4.98meg) Smile
 
Raven
PostPosted: Sat Jul 17, 2004 12:34 pm Reply with quote

Well, I will plan on releasing RC1 sometime today. If you have any other issues you'd better get them in, in a hurry! I will plan on releasing a production version shortly after RC1 if all goes well. Thanks for the feedback thus far!

I would sure like to here more feedback on the Installer. Should I keep it or not?
 
GeekyGuy
Client


Joined: Jun 03, 2004
Posts: 302
Location: Huber Heights Ohio

PostPosted: Sun Jul 18, 2004 11:22 am Reply with quote

The installer did not work for me either, same error as those listed by several others:
Quote:
Unable to connect to MySQL database mysql with these credentials: Access denied for user: 'database user name@localhost' to database 'mysql

_________________
"The Daytona 500 is ours! We won it, we won it, we won it!", Dale Earnhardt, February 15th, 1998, Daytona 500 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
Raven
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 1:09 pm Reply with quote

Thanks to everyone. I will try to replicate this.
 
Para620
Regular
Regular


Joined: Mar 16, 2004
Posts: 62

PostPosted: Sun Jul 18, 2004 1:57 pm Reply with quote

Has RC1 been released yet?

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message
Raven
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 6:26 pm Reply with quote

To those that had installer woes, please download Only registered users can see links on this board! Get registered or login! and replace yours and see if that fixes it. Let me know. And please just don't say things like "Nope. Didn't help". because I will say "hmmmmm". Laughing
 
GeekyGuy
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 7:16 pm Reply with quote

Raven,

This is what I got when I ran the new index.php
Quote:
===========
localhost
xxxxxxxx
XXXXXXXX
===========

Connected successfully to your MySQL Server!

Unable to connect to MySQL database mysql with these credentials: Access denied for user: xxxxxxxx@localhost' to database 'mysql'

Same as before. And I used the exact names as in my config.php. Sorry.
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 7:19 pm Reply with quote

You should. At that point, fill in the password and the database name and hit submit.
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 11:16 pm Reply with quote

Raven wrote:
To those that had installer woes, please download Only registered users can see links on this board! Get registered or login! and replace yours and see if that fixes it. Let me know. And please just don't say things like "Nope. Didn't help". because I will say "hmmmmm". Laughing
Okay, I've got this working, I hope/think, under Linux. Please try d/l it again and running it.
 
Raven
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 9:33 am Reply with quote

Steve and GeekyGuy:

Have you downloaded and tried the new installer?
 
GeekyGuy
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 9:35 am Reply with quote

Raven,
I'm currently at work, and can't get FTP access thru our firewall, so I won't be able to test this until after 6 PM Eastern. Sorry
 
sharlein
Member Emeritus


Joined: Nov 19, 2002
Posts: 322
Location: On the Road

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 9:59 am Reply with quote

I re-downloaded and tried it again. Different error this time
Quote:
Connected successfully to your MySQL Server!


Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxx/xxx/ocity/html/install/index.php on line 66

Note: This user does not have Create Database Permissions for this MySQL server. Either select another user/pass combination or you will need to create the database first and then come back to this utility to create the tables.
Very Happy

The databse is already built and populated.

_________________
Give Me Ambiguity Or Give Me Something Else! 
View user's profile Send private message
Raven
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:02 am Reply with quote

But did it let you REPLACE the database?
 
sharlein
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:06 am Reply with quote

It did not give me that option. The only other things on the page where the server, correct user name and password. Do you want me to delete all and start from scratch?
 
sharlein
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:09 am Reply with quote

Success, Raven 142 tables re-created. Switched browsers and it worked

Saying goodbye to myIE2 right now Very Happy


Last edited by sharlein on Mon Jul 19, 2004 10:12 am; edited 1 time in total 
Raven
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:10 am Reply with quote

Are you sure that that user/pass combination has all permissions? The reason I ask is that I am running mine on the same linux box as you and it works.
 
Raven
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:11 am Reply with quote

sharlein wrote:
Success, Raven 142 tables re-created. Switched browsers and it worked
As a REPLACE or NEW?
 
sharlein
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:12 am Reply with quote

Replace, want me to try new?
 
Raven
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:13 am Reply with quote

Sure. What browser wasn't working? I'd have to think that that would have been a cache/cookie issue, wouldn't you?
 
sharlein
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:15 am Reply with quote

Normally, I would agree, but that myIE2 has given me a lot of trouble. I will delete the db right now and try it as a new install.
 
Raven
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:19 am Reply with quote

I'd say it's that MyIE2 for sure.
 
sharlein
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:22 am Reply with quote

Same problem, it's telling me there is an error on line 66 - /install/index.php. Then it say's I dont have permission to create the database. It directs me to go and create one and then use that utility again.
 
Raven
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:27 am Reply with quote

Well, you don't have permission, that's true. So you MUST create the database in cPanel. Was this using MyIE2 again?
 
sharlein
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:37 am Reply with quote

No, IE6. I will do that now.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> BUGS/FIXES - Raven's v7.3 Customized Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©