Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> FCKeditor/WYSIWYG Issues
Author Message
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Fri Jun 01, 2012 5:31 am Reply with quote

Section 2 of the instructions details the changes necessary to config.php. Is that what you meant? If so, there is more code than the first part of your post. The code to replace WITH is only one line.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
Palbin
Site Admin


Joined: Mar 30, 2006
Posts: 2583
Location: Pittsburgh, Pennsylvania

PostPosted: Fri Jun 01, 2012 5:33 am Reply with quote

Quote:

1. Upload the contents of the html folder to the root of your site.

2. You are required to manually edit config.php. Since this file contains your database information we can not provide a pre-edited file. Please find the following code snippet at the bottom of your config.php file and replace it with next snippet:

Code:


if (defined('INCLUDE_PATH') && file_exists(INCLUDE_PATH . 'rnconfig.php')) {
   require_once INCLUDE_PATH . 'rnconfig.php';
} else {
   echo <<< ERROR
      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
   <head>
      <title>Unable To Locate RN CONFIG file!</title>
   </head≶
   <body>
      Unable to locate the RavenNuke(tm) configuration file - rnconfig.php<br />
      <br />

      It could be missing or not readable. Please verify that the file exists and is readable in the root folder.<br />
      <br />
      This may also be caused by a third party module/script which attempts to include config.php directly rather than including mainfile.php and letting it load config.php, or otherwise does not follow RavenNuke(tm) standards on how the constant INCLUDE_PATH is defined (this is done in mainfile.php, and is dependent upon other constants).
   </body>
</html>
ERROR;
}

Code:


require_once dirname(__FILE__) . '/rnconfig.php';



You need to replace the entire first part with the one new line.

_________________
"Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it." — Brian W. Kernighan. 
View user's profile Send private message
hicuxunicorniobestbuildpc
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Aug 13, 2009
Posts: 967
Location: Netherland

PostPosted: Tue Jun 05, 2012 3:15 am Reply with quote

the change is in config.php, please confirm this kguske. Palbin thanks for this amazing mod.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
lincolnsmsmarketing
New Member
New Member


Joined: Nov 03, 2012
Posts: 1
Location: USA

PostPosted: Sat Nov 03, 2012 2:51 am Reply with quote

hello to everyone here...
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
kguske
PostPosted: Sat Nov 03, 2012 6:42 am Reply with quote

Hello to you, too. You might want to look at this page without signing in - You'll see that your links aren't visible to non-members - or to search engines.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> FCKeditor/WYSIWYG Issues

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©