Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro
Author Message
cpo
New Member
New Member


Joined: Aug 02, 2006
Posts: 18

PostPosted: Mon Aug 21, 2006 1:34 pm Reply with quote

ALrighty, i've tried the Hello World that Tao_man suggested and it works.
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
Tao_Man
Involved
Involved


Joined: Jul 15, 2004
Posts: 252
Location: OKC, OK

PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:01 pm Reply with quote

cpo, give a try the one fkellyuploaded, it is a bit more complex then the one I had it may find something that mine did not, for the record I tried it and it worked on the site I set up. but we seem to have somethings diffrent between the two as for me the setting output_buffer fixed the needs for the echo " "; statment.

_________________
------------------------------------------
To strive, to seek, to find, but not to yield!
I don't know Kara-te but I do know cra-zy, and I WILL use it! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
cpo
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:05 pm Reply with quote

OK, i tried it with the other one and it works as well. I do have the echo in mainfile.php and I also have the output_buffering = on. SHould I remove the echo?
 
Tao_Man
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:08 pm Reply with quote

Well for me, with output buffering on I no longer needed the echo statment in mainfile.php. try it both ways and see it it make a diffrence.
 
cpo
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:14 pm Reply with quote

OK, just removed the echo from mainfile.php and it still works.
 
shiloh3
Hangin' Around


Joined: Aug 12, 2006
Posts: 30

PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:56 pm Reply with quote

trust what everyone is saying

switch to RavenNuke

if you want the best nuke

i had phpnuke78 running and installed in seconds
i also was down for 2 weeks due to being hacked

i switched to RavenNuke

Lost everything and started over with RavenNuke
8 years of work to dump it and start with RavenNuke

so far its been3 weeks going on 4

RavenNuke is the best Nuke i have ever used

swicth to RavenNuke
do a fresh install
and at the point you get stucky
reply here with the error you get

if i recieved help and got my site up
i am sure your get your site up in no time
but you have to start by using RavenNuke

it have everything your ever need
 
View user's profile Send private message
fkelly
Former Moderator in Good Standing


Joined: Aug 30, 2005
Posts: 3312
Location: near Albany NY

PostPosted: Mon Aug 21, 2006 3:16 pm Reply with quote

Shiloh: I believe in the initial post in this thread that the individual has installed Ravennuke. The problem has something to do with trying to run it on GoDaddy.com ... or else the problem is something irregular in the installation.

CPO ... you need to take the underscores out of my php file. I put them in because security doesn't let you put in posts with codes like body or html in them. I'm not sure that's going to make a difference though. If you look closely at the page loading, first the hello world shows up then the Godaddy script appears to execute and stuffs their stuff at the top.

If you google the "output already started" error message one common cause is blank lines or extra characters before or after the <? and ?> that start and end PHP scripts. Sometimes using notepad or some other editor like that can cause these to be inserted even if they aren't apparent. You might want to check for that too.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
shiloh3
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 7:05 pm Reply with quote

hey keep a record of the erros and he applied fixes
so we can have some form of a knowlegde based issues
with other host such as the issues with many webhosting

like common issues with shared webhosting, shared severs
moving hosting ect
 
cpo
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 8:15 pm Reply with quote

Yep, Shiloh3, i started with RavenNuke and since it didn't work, I thought I try PHPNuke 7.8. It worked so we're trying to figure out why I'm having difficulty with RavenNuke.

FKelly,
I removed the _ in the php file. SOrry about that, you even said that in your initial post about it.
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
fkelly
PostPosted: Tue Aug 22, 2006 9:04 am Reply with quote

No problem CPO. This simply shows that a simple PHP script will work on GoDaddy. I'm now thinking that it's something in your FTP or in editing the files that has introduced blank lines before or after the close of PHP. Try googling "Cannot modify header information - headers already sent" and read some of the posts about editing files. Maybe your editor stuck a blank line after config.php? Or mainfile if you edited that?
 
cpo
PostPosted: Tue Aug 22, 2006 10:51 am Reply with quote

I just checked the files and neither have blank lines at the very bottom. I will do a google search on what you suggested and see if I can find anything. Also, if you wanted to know, i'm using PHP Designer 2005 to edit them... And I've been trying smartftp as my ftp software. is there one you recommend?
 
fkelly
PostPosted: Tue Aug 22, 2006 11:29 am Reply with quote

The "blank lines" can be very subtle; if there is any whitespace at all after the closing ?> be sure to backspace right up to it. And do the same for any other files you have edited.

Both your editing and ftp products should work okay, at least I'm not aware of any issues with them. I use Cuteftp but only because I got a copy at work years ago and have just stuck with what I know. There are a number of clients that work okay and it doesn't sound like that's your issue.

This is very vexing. If you look at the view source, even with my simple hello world scribpt, it appears that Godaddy closes a bunch of tags ... o_bject, l_ayer, s-pan, d_iv, t_able and b_ody before they execute their scribpt. It would be interesting to know what the actual content of the scribpt is but it seems likely that they are doing something that's causing problems. If you look at the view source of your Nuke page you will see an extra < before they close the o_bject tag. I don't know where this is coming from.

From what Tao-Man says he can get RN to work in FF but not IE. That is very strange and leads me to suspect that they handle the scribpt differently. But I really don't know. It could be that the path of least resistance is to find a different host.

I doubt GoDaddy will provide much support but if they could let you execute your page without invoking their scribpt it sure would help isolate the problem.

Sorry for the extraneous underscores again but Sentinel isn't letting the post thru with any of those normal English words that also serve as tags.
 
cpo
PostPosted: Tue Aug 22, 2006 11:42 am Reply with quote

I just updated to PHP Designer 2007 and it had another line at the bottom of the files... SO i'm not really trusting that, what program do you use edit .php files? I'll try that to make sure it's not just my editor...
 
fkelly
PostPosted: Tue Aug 22, 2006 12:56 pm Reply with quote

I use ultrastudio, which is not free by any means. It's the extended version of ultraedit.

There have been a number of threads on editors and I know there are some free ones out there. I see PHP designer is recommended in one of them (used Search) and it's hard for me to believe that a product explicitly designed for PHP would mangle the files.

Just make sure that you backspace right up to the closing ?> and save right away and upload any changed files.
 
emmaphp
Worker
Worker


Joined: Aug 22, 2006
Posts: 192

PostPosted: Sun Mar 16, 2008 7:24 am Reply with quote

Hi everyone.

I am making this posting specifically in order to prevent anyone else having to spend valuable time figuring out this particular issue and problems using GoDaddy web hosting.

I have just purchased a domain name using GoDaddy. The GoDaddy registrar option appealed to me for the following combination of facts:

1. The domain name will probably be parked and unused for some time.

2. The domain name purchase comes with FREE hosting which contains banners on the sites pages until you upgrade. Although this means I would have to upgrade when my site goes live, it apparently meant that I could continue building the site while using the FREE web hosting.

3. Continuing from point 2, there is no deadline and I figured that I could take as long as I like to prepare my website because the web space it was being built with was not costing me.

So, those were my original and initial thoughts, but they have proved to be incorrect.

This is because I encountered the aforementioned technical issues that have been discussed in this thread, particularly the issue of there only being a single 'arrow' (<) visible on the site one once all files had been uploaded.

There have been additional issues such as the security code not being visible, hence I could not log in to the admin part of my site.

I decided to simply upgrade and see if the problems were eliminated and indeed they were forthwith.

So, I can conculde that without doubt, GoDaddy FREE hosting with banner advertising, (i.e that which is supplied free when you purchase a domain name), does not alow for (Raven) PHPNuke to work satisfactorally without any modification.

In my opinion, anyone trying to use this web hosting and compensating by making small modifications to the Raven PHP Nuke coding, is simply wasting their time, moreover they are making modifications which at a later time may cause further additional/unnecessary issues with their sites operation.

Finally, a further option to consider for anyone with a tight budget....

GoDaddy did advise me that if the paid for web hosting upgrade was not required and I notified them within circa 48 hours, they would refund my payment. So an option here, now I have confirmed it is the FREE GoDaddy hosting that is causing the problems, is to claim my refund and revert back to GoDaddy FREE hosting, continue building the site using the GoDaddy FREE hosting, then upgrade when it is time to launch the website.

I trust this is of use and helps.
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©